Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol
vedere
Selectați categoria
Producători
123 Articole

Bureții speciali pentru spălarea mașinii ajută la îndepărtarea delicată a murdăriei de pe suprafețe. La fel ca și ustensilele domestice, acestea sunt ieftine, însă au porii mai mari, care blochează eficient particulele mici de murdărie, nisip sau alte produse abrazive. Datorită acestei particularități, riscul de a zgâria vopseaua mașinii este redus.

Tipuri de bureți pentru spălarea mașinii

După material:

  • Spumă integral. Acestea umezesc eficient suprafețele tratate, fără să lase pe ele fire, fiind ideale pentru spălarea cu detergenți.
  • Cu strat din microfibră. Sunt înalt higroscopice și absorb chiar și substanțele uleioase. Se potrivesc perfect pentru lustruirea suprafețelor, întrucât nu lasă urme. De cele mai multe ori nu necesită folosirea substanțelor chimice.

Cataloagele producătorilor includ produse de diferite forme. Astfel, acestea pot fi dreptunghiulare, normale sau rotunjite la ambele capete, sau pot avea secțiunea transversală dreptunghiulată sau în formă de T.

Deasemenea, accesoriile se deosebesc după gradul de rigiditate. Accesoriile moi sunt potrivite pentru elementele caroseriei și geamuri, întrucât nu produc micro-zgârieturi. Cele mai rigide se folosesc, de obicei, la curățarea anvelopelor, întrucât nu se  destramă.

Trăsăturile bureților pentru spălarea mașinii

  1. Înainte de utilizarea accesoriului, înmuiați murdăria cu apă și aplicați produse de curățare potrivite zonei respective.
  2. Întotdeauna umeziți bine buretele înainte de utilizare. Astfel, particulele abrazive sunt spălate de pe suprafața accesoriului, ceea ce minimizează riscul de deteriorare a suprafeței.
  3. Folosiți accesoriul numai împreună cu produse de curățare speciale. Acestea nu lasă urme pe vopseaua mașinii și nu decolorează.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Magazinul nostru online vă oferă o gamă vastă de accesorii auto. Aici puteți cumpăra bureți pentru spălarea mașinii și multe alte produse utile. Prețurile atractive devin și mai accesibile în timpul promoțiilor, pe care le derulăm regulat. Mai mult, vă oferim posibilitatea de livrare gratuită, fapt ce vă va permite să reduceți cheltuielile. Comandați online chiar acum și începeți să economisiți bani cu AUTODOC de astăzi!

loader Vă rugăm să aşteptaţi...