Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol
vedere
Selectați categoria
Producători
102 Articole

Lavetele din microfibră pentru curățare sunt produse moi, de regulă din poliester, cu adaos de poliamidă. Datorită structurii speciale a fibrelor materialului, acesta din urmă are o capacitate mare de absorbție și poate să înlăture chiar și petele de ulei, fără utilizarea substanțelor chimice speciale. Nu lasă micro-zgârieturi, urme, fire și nu se scămoșează.

Tipuri de lavete din microfibră pentru curățare

După structura materialului, există două tipuri de accesorii:

  • Netextile. Acestea sunt realizate prin metoda de presare a fibrelor și au o textură moale. De cele mai multe ori sunt ieftine și se potrivesc pentru uscarea și lustruirea suprafețelor de sticlă.
  • Textile. Sunt accesorii cu textură de frotir. Sunt universale, folosite pentru curățarea umedă, îndepărtarea umezelii de pe suprafețe și pentru lustruire.

În cataloage veți găsi accesoriile potrivite pentru întreținerea diferitor părți ale automobilului, precum și accesorii speciale pentru prevenirea aburirii geamurilor. Acestea din urmă sunt tratate cu o soluție specială, care previne formarea condensului.

Trăsăturile lavetelor din microfibră pentru geamuri

  1. Folosiți accesoriile conform recomandărilor producătorului. Țineți cont de faptul că unele produse nu se folosesc împreună cu agenți de curățare.
  2. Accesoriile se pot spăla manual sau în mașina de spălat, adăugând o cantitate mică de produse neutre: detergent de rufe slab alcalin sau pentru rufe colorate. Nu se recomandă a se folosi înălbitor sau balsam, întrucât acestea pot deteriora structura materialului.
  3. Accesoriile pot fi uscate în uscător sau la aer. Este interzisă utilizarea dispozitivelor de încălzire. Este interzisă și călcarea accesoriilor.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

În magazinul nostru online puteți cumpăra rapid și avantajos lavete din microfibră pentru geamuri precum și alte produse. Prețurile noastre vă vor surprinde plăcut, iar reducerile la multe produse vă vor ajuta să economisiți bani. Datorită interfeței prietenoase a site-ului nostru și a formularului de comandă comod, veți putea să faceți cumpărături reușite online în doar câteva minute.Deveniți clientul AUTODOC chiar astăzi și cumpărați accesorii utile mașinii dumneavoastră fără să cheltuiți în plus.

loader Vă rugăm să aşteptaţi...