Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. este gol
vedere
Selectați categoria
Producători
678 Articole

Odorizantele pentru mașină ajută la scăpăm de mirosurile neplăcute din compartimentul pasagerilor. Nu ocupă loc mult și sunt ușor de folosit.

Care sunt tipurile de odorizante pentru mașini?

În funcție de starea substanței aromate, există mai multe varietăți de astfel de produse. Cele mai obișnuite sunt:

  • Produse din carton impregnate cu esențe. De regulă, acestea se atârnă de oglinda retrovizoare interioară. Avantajul lor principal este prețul mic.
  • Produse lichide. De regulă, acestea sunt mici containere care au lichid aromat și care se prind de fantele de ventilație. Servesc mult mai mult timp decât accesoriile care sunt impregnate cu esențe.
  • Sub formă granulată. De obicei, acestea se vând în săculețe. Se pot atașa la grilajul sistemului de încălzire sau se pot atârna de oglinda retrovizoare. Avantajul lor mare este durata mare și continua de viață.
  • Geluri. Acestea sunt mic containere care conțin substanțe asemănătoare gelurilor. Se pot pune, de exemplu, pe bord, sau sub scaune. Nu prezintă scurgeri pentru că gelul de interior este foarte gros. În cele mai multe cazuri, deservesc mult mai mult timp decât cele care sunt lichide.
  • Electronice. Această categorie include substanțe de ionizare care sunt benefice organismului uman. Se alimentează la priza pentru brichetă sau cu baterii.

De asemenea, aceste accesorii auto diferă după principiul de operare. Unele absorb mirosurile neplăcute în timp de altele doar maschează prin emiterea unui miros plăcut.

Caracteristici de folosire a odorizantelor

  1. Citiți întotdeauna instrucțiunile fabricantului și urmați recomandările acestuia. De exemplu, unele produse funcționează corect doar într-o anumită poziție. Modelul unor odorizante permit reglarea intensității mirosului.
  2. Spălați-vă cu grijă pe mâini folosind săpun după ce ați instalat accesoriile acestea.
  3. Fiți foarte atent atunci când aveți copii în mașină. Nu îi lăsați să guste gelul, lichidul sau granulele parfumate.

AUTODOC: Cumpărături online convenabile

Magazinul nostru online oferă un mare număr de accesorii auto de foarte bună calitate. Mai mult, veți putea achiziționa odorizante de mașină dar și alte produse în condițiile cele mai favorabile. Pentru acest lucru, noi practicăm prețuri accesibile și organizăm promoții cu regularitate. Achiziția de produse de top ieftin este posibilă - aflați singuri acest lucru. Deveniți client AUTODOC chiar astăzi și începeți să cumpărați convenabil.

loader Vă rugăm să aşteptaţi...