Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol
vedere
Selectați categoria
Producători
99 Articole

Pentru întreținerea interiorului mașinii se recomandă să folosiți perii pentru habitaclu. Combinate cu substanțe chimice corespunzătoare, acestea vă vor ajuta să curățați interiorul mașinii eficient și în detaliu.

Tipuri de bureți pentru habitaclu

Aceste accesorii se deosebesc după elementele pentru care se folosesc. Astfel, cataloagele includ accesorii pentru:

  • Covorașe și scaune. De regulă, acestea sunt accesorii cu peri deși și rigizi.
  • Tapițerie. Curățarea acesteia fără a o deteriora este posibilă cu ajutorul accesoriile cu peri moi. În majoritatea cazurilor aceștia sunt realizați din păr de cal.
  • Scaune din piele. Produsele destinate curățării acestora au păr natural moale, care poate înlătura chiar și murdăria veche. Sunt potrivite și pentru întreținerea suprafețelor din plastic și vinil.
  • Articole din cauciuc și covorașe foarte murdare. Elementul funcțional al acestor ustensile este realizat din metal sau nailon super rigid.
  • Panou frontal. Sunt accesorii cu peri lungi și moi.
  • Găuri de ventilație. Sunt ustensile înguste, cu fibre moi.

Atunci când alegeți un produs online, atrageți atenția asupra construcției acestuia. De exemplu, există modele realizate în formă de clepsidră - confortabile de ținut în mână. Deasemenea, puteți găsi perii duble. Suprafețele de lucru a acestora se deosebesc între ele după lungimea și grosimea perilor.

Unele ustensile sunt potrivite nu numai pentru elementele interiuoare, ci și pentru ale părți ale mașinii. Astfel, puteți cumpăra modele universale, cu fibre naturale, care rezistă bine acțiunii solvenților și temperaturilor ridicate. Acestea pot fi utilizate de exemplu pentru acoperișul retractabil din pânză sau chiar pentru anvelope. Perii se curăță ușor de murdărie cu apă caldă.

Trăsăturile bureților pentru habitaclu

  1. Folosiți accesoriile doar cu acele produse chimice potrivite întreținerii părților ce urmează să le prelucrați.
  2. Fiți foarte atenți atunci când folosiți accesorii cu peri rigizi. Nu apăsați foarte tare atunci când lucrați cu ele. În caz contrar, puteți deteriora suprafața pe care o prelucrați.
  3. Curățați accesoriile după ce ați terminat treaba. Majoritatea trebuie doar clătite sau spălate ușor în apă.
  4. Depozitați-le în locuri uscate și curate.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Avem prețuri accesibile la toate produsele, inclusiv perii pentru habitaclu. Livrarea este ieftină. Înregistrați-vă în magazinul online AUTODOC, participați la promoții profitabile și cumpărați cele mai bune produse pentru vehiculul dumneavoastră.

loader Vă rugăm să aşteptaţi...