Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Racletă auto cu bandă de cauciuc pentru geamuri

vedere
Selectați categoria
Producători
35 Articole

Racletă auto cu bandă de cauciuc pentru geamuri: ce trebuie să cunoașteți

Siguranța la drum depinde de transparența parbrizului. Petele pe suprafața acestuia creaază distorsiuni și reflexii, înrăutățind vizibilitatea. Pentru a evita acest lucru, folosiți perii pentru geamuri auto. Produsele au un preț accesibil și sunt simple de utilizat. Datorită utilizării acestora, vehiculul va arăta mereu îngrijit.

Tipuri de perii pentru geamuri auto

Cataloagele producătorilor includ articole cu suprafața de lucru realizată din diferite materiale. Accesoriile pot fi:

 • Din spumă. Au capacitate de absorbție înaltă, datorită porilor. Adesea sunt acoperite cu o plasă, pentru un plus de durabilitate.
 • Din microfibră. Acestea înlătură chiar și petele de ulei. De obicei sunt potrivite nu doar pentru curățare, ci și pentru lustruirea elementelor din sticlă. De cele mai multe ori au formă de burete sau mănușă. Există două tipuri de astfel de accesorii:
  • netede;
  • cu peri.

Dacă ați decis să cumpărați ustensile pentru geamuri auto, atrageți atenția asupra construcției mânerului. Acesta din urmă poate fi:

 • Fixe. Sunt accesorii foarte durabile și ieftine. Nu sunt foarte eficiente la spălarea geamului spate, mai ales în cazul autovehiculelor înalte.
 • Telescopice. Folosind asemenea accesorii auto, puteți curăța chiar și zonele greu accesibile. În schimb construcția nu este fiabilă.

Deasemenea, online puteți cumpăra accesoriul echipat și cu o racletă. Aceasta din urmă reprezintă o placă din cauciuc sau silicon, care îndepărtează eficient apa, fără să lase urme.

Trăsăturile periilor pentru geamuri auto

 1. Estimați gradul de murdărire al geamului. Dacă este redus, atunci nu folosiți produse chimice.
 2. Geamurile nuanțate nu trebuie tratate cu accesorii auto rigide.
 3. Curățați periodic accesoriul în apă curgătoare, îndepărtând astfel nisipul și alte particule abrazive, care pot deteriora suprafața.
 4. Accesoriile din microfibră nu pot fi spălate în mașina de spălat, nu se poate folosi înălbitor și nici balsam de rufe. Deasemenea, aaceste accesorii nu se vor usca în apropierea unei surse de căldură.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

În magazinul nostru online veți găsi o gamă vastă de accesorii auto. Nu va mai trebui să pierdeți timp și energie căutând produsele necesare pe diferite site-uri. Pentru cumpărături cât mai reușite, AUTODOC derulează promoții regulate, care vă permit să economisiți bani. Comandați chiar acum, în cele mai avantajoase condiții!

loader Vă rugăm să aşteptaţi...