Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Anvelope 185 65 R15

Producători
Alegeți din 700 185/65 R15 Anvelope auto de înaltă calitate!
Rezultate pe pagină:

Anvelopele 185/65 R15 pentru autoturisme pot fi instalate pe Volvo V70 și V40, Renault Logan și Megane, precum și alte modele populare. 185 reprezintă lățimea profilului în milimetri, 65 este raportul dintre înălțime și lățime, iar 15 este diametrul jantei. Anvelopele de iarnă au adesea această dimensiune.

Avantaje

  • Performanță bună. Profilul înalt și îngust sporește presiunea specifică a roții pe suprafața de drum. Acest lucru determină o aderență excelentă pe suprafețele acoperite cu gheață.
  • Risc redus de acvaplanare. Atunci când automobilul este exploatat pe drumuri ude sau cu zăpadă topită, aceste anvelope își îndeplinesc funcția mai bine decât modelele mai late.
  • Bune proprietăți de amortizare. Aceste anvelope cu profil înalt absorb eficient vibrațiile pe drumurile denivelate.
  • Nivel redus de zgomot. Acest lucru se datorează zonei relativ mici de contact cu drumul.

Anvelopele cu această dimensiune sunt oferite de branduri precum Michelin, Austone, Star Performer, Federal, Powertrac, Meteor, Firestone, Uniroyal, Semperit, Kleber etc.

Autodoc24.ro este un magazin online mare cu anvelope 185/65 R15 pentru autoturisme

Este ușor să cumpărați anvelope de înaltă calitate la preț accesibil. În magazinul online Autodoc24.ro puteți cumpăra avantajos anvelope 185/65 R15 pentru autoturisme de la producători cu reputație excelentă. În timpul promoțiilor, multe componente au prețuri și mai mici. Pentru a face alegerea corectă, contactați specialiștii serviciului nostru de asistență clienți. Aceștia vă vor răspunde cu plăcere la întrebările referitoare la caracteristicile produselor și vă vor ajuta să plasați comanda online în doar câteva minute.