Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

PROGRAMUL DE BONUSURI AUTODOC

Oferim și mai multe beneficii clienților fideli ai AUTODOC!

Plasați o comandă și primiți bonus în RON, deja peste o săptămână!

Bonus+ RON
Cum se calculează bonusul acordat pentru o comandă?
Pentru a afla suma pe care o veți primi în contul dumneavoastră în calitate de bonus, atrageți atenția asupra produselor cu notița “BONUS”. Aceste produse vă vor aduce garantat bonus în cont. Vă rugăm rețineți că la plasarea comenzii, valoarea bonusului se poate schimba: în funcție de țara de livrare; dacă furnizorul a modificat prețul articolului; dacă ați înlocuit articolele din comandă cu produse alternative; dacă ați achitat comanda cu bonusurile acumulate.
Bonus
Când primesc bonusurile?
Bonusurile vor fi activate în cont după 7 zile din momentul expedierii coletului dumneavoastră din depozitul nostru. Puteți verifica suma bonusurilor în contul dumneavoastră AUTODOC.
Cum pot folosi bonusul meu în RON?
1 RON bonus este echivalent cu 1 RON. Colectați bonusurile și folosiți-le pentru a achita până la 10 % din valoarea următoarei dumnevoastră comenzi. Bonusurile pot fi folosite oricând, la orice comandă! Pentru aceasta, dați clic pe butonul “Aplică bonus” de pe pagina de plată, la finalizarea comenzii, iar suma acesteia din urmă va fi redusă automat cu valoarea bonusului existent în contul dumneavoastră (cu până la 10 % din valoarea totală a comenzii). Termenii și condițiile actuale ale Programului Bonus au intrat în vigoare începând cu data de 23.07.2019.
 30 de zile
Cât timp sunt valabile bonusurile?
Bonusurile sunt valabile 30 de zile de la data creditării lor în cont. Dacă doriți să păstrați bonusurile în RON în contul dumneavoastră, trebuie dar să operați o altă comandă, iar perioada de valabilitate se va extinde automat cu încă 30 de zile de la data ultimei comenzi. Dacă returnați produsele pentru care ați primit bonus, atunci acest bonus va fi scăzut din contul dumneavoastră de bonusuri.
Bonus
Există produse pentru care nu beneficiez de bonus?
Da, unele produse nu beneficiază de bonus, cum ar fi articolele cu preț mic și alte produse specifice, produsele cu rulaj mare, pentru care ne este tehnic imposibil să oferim bonusuri.
Cum îmi pot folosi bonusurile dacă mașina mea nu se defectează frecvent?
Pe AUTODOC, pe lângă piese de schimb esențiale pentru mașina dumneavoastră, avem și multe alte produse utile pentru exploatarea zilnică a vehiculului. Mergeți la secțiunea Accesorii și folosiți-vă bonusurile pentru a cumpăra produse pentru întreținerea mașinii, accesorii interioare și multe alte gadget-uri pentru automobiliști.
Pe ce se bazează politica de bonusuri? Afectează acest lucru prețurile?
Clienții noștri sunt obișnuiți cu faptul că AUTODOC oferă întotdeauna cele mai mici prețuri și cele mai bune oferte la produsele auto. Și ne propunem să continuăm în acelaşi stil! Datorită colaborării noastre active cu producătorii și furnizorii de piese auto, putem oferi bonusuri, fără să majorăm prețul produselor.
 Gaj
Există restricții de utilizare a bonusurilor?
Bonusurile pot fi utilizate doar pentru a achita produsele din comanda dumneavoastră. Vă rugăm să rețineți că bonusurile nu se aplică la costurile de livrare, comandă sigură sau suprataxă. Cupoanele de reducere nu pot fi utilizate împreună cu bonusurile, în aceeași comandă. În cazul returnării produselor, veți pierde bonusurile primite pentru acestea.
13986414
de clienți își folosesc deja bonusurile!
Dacă aveți întrebări referitoare la sistemul de bonusuri, nu ezitați să ne trimiteți o cerere prin intermediul formularului de mai jos:
Expediază