• SHOP
 • CLUB
Testați contul premium
0
Garajul meu
Adăugă vehicul
0
Articole #45-7619
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Cum să restaurați intensitatea farurilor

Farurile noi aproape întotdeauna vor da lumină strălucitoare. Totuși, în timp, mulți conducători auto au observat că drumul din fața lor este din ce în ce mai puțin luminat decât înainte, ochii obosesc mult mai repede în timpul condusului în noapte iar evaluarea situațiilor din trafic necesită o mult mai mare atenție. În continuare vă vom spune de ce se întâmplă aceste lucruri, cum să rezolvați problema și ce anume poate agrava această problemă.

7 pași simpli în rezolvarea problemei

 1. Curățarea farurilor. Farurile murdare luminează foarte prost șoseaua. Atunci când farurile sunt foarte murdare, vizibilitatea se poate deteriora semnificativ. De fapt, șoferul vedea doar 10% din ceea ce se întâmplă în fața mașinii.
  Pentru spălarea farurilor, folosiți o cârpă moale sau un burete. Asigurați-vă că acestea sunt curate: praful și nisipul, atunci când ajung pe suprafața ce urmează a fi tratată, acționează la fel ca un abraziv. În ceea ce privește detergentul, folosiți un șampon auto.
  Urmele de insecte și de bitum se pot îndepărta cu agenți speciali de curățare. Impuritățile organice sunt foarte persistente astfel încât este mult mai bine să le eliminați imediat ce apar.
  Sfat de la AUTODOC: Nu curățați niciodată lentilele farurilor cu cârpa uscată pentru că aceasta poate zgâria suprafața lor.
 1. Polisarea farurilor. Farurile noi au un înveliș special care protejează lentilele împotriva deteriorărilor mecanice și razelor ultraviolete. În timp, se uzează, pe ele apar mici fisuri și zgârieturi iar lentilele devin cețoase și galbene. Această problemă poate fi rezolvată prin folosirea unui kit de restaurare special pentru polisarea lentilelor. De obicei, acest kit este format din glaspapir de diferite asperități, rolă de polisat și pastă.
  Polisarea se face în câteva etape. Caroseria din jurul farului trebuie acoperită cu bandă pentru a se evita deteriorarea vopselei. O idee chiar mai bună este demontarea completă a farului. Apoi trebuie curățată de murdărie și degresată. Apoi, trebuie să polisați suprafața cu un glaspapir mai brut înmuiat în apă, până se va obține o formă uniformă. Apoi mai treceți odată cu polisarea cu ajutorul unui glaspapir mai fin și efectuați o polisare finală. Ultima polisare se poate face mai bine cu un polizor, pentru că aceasta va asigura rapiditate dar și o calitate mult mai bună.
  Un sfat de la AUTODOC: Vă rugăm să rețineți că, în timpul procesului de polisare stratul protectiv din fabricație va fi complet distrus. Va trebui să repetați procedura în fiecare lună. Pentru rezultate de mai lungă durată, recomandăm acoperirea farului cu un lac auto după polisare.

 1. Înlocuirea lămpilor. Lămpile cu xenon se estompează în timp. În ceea ce privește becurile cu halogen, în cazul unor montări defectuoase, pe ele se formează depuneri arse. Dacă observați că intensitatea farurilor se reduce, încercați să vă amintiți când ați schimbat ultima oară lămpile. de obicei, durata medie standard de viață a becurilor incandescente este de 500 de ore, pentru cele cu halogen - 1,500, cele cu xenon - 3,000, și cele cu leduri - de peste 10,000 de ore.
  Un sfat de la AUTODOC: Atunci când înlocuiți becurile cu halogen, nu atingeți cu mâinile goale sticla lor pentru că petele de grăsime de pe suprafața lor vor deveni curând depozite de carbon. Pentru a se asigura iluminarea uniformă a drumului cu ajutorul lămpilor cu xenon, înlocuiți-le în pereche.
 1. Curățarea aerisirilor. Funcțiunea acestora este de a permite pătrunderea aerului în interior și în exterior la faruri pentru a egaliza presiunea internă cu cea din atmosferă. Dacă valvele sunt înfundate, condensul se va acumula în interiorul carcasei farurilor, lucru care va duce la încețoșarea lentilelor și deteriorarea vizibilității.
  Sfat de la AUTODOC: În cazul în care farurile devin încețoșate, este recomandabil a se verifica starea elementelor de etanșare și dacă partea lor din spate se potrivește strâns cu carcasa farurilor.
 1. Restaurarea tensiunii de alimentare. Calitatea proastă a reparațiilor la firele auto, terminalele corodate, proasta funcționare a alternatorului și a bateriei, toate pot duce la rezultatul că sursa lampei este alimentată tensiune mică. Adesea, acesta din urmă nu este suficientă pentru a se asigura o iluminare corectă. Prin urmare, este necesar să înlocuiți firele vechi și uzate la timp și să folosiți o unsoare specială, fără conductivitate pentru a vă proteja terminalele împotriva expunerii externe.
  Un sfat de la AUTODOC: Pe cât posibil, optați pentru cabluri cu înveliș din silicon întrucât acestea rezistă mult mai bine la expuneri termice, sunt rezistente la deteriorări mecanice, la chimicalele agresive și la schimbările de temperatură. Se caracterizează prin faptul că au o inflamabilitate scăzută.
 1. Vopsirea reflectorului. Cu ajutorul unei vopsele cromate speciale puteți restaura strălucirea reflectorului și eliminarea mătuirii acestuia. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să demontați farul, să polisați reflectorul cu glaspapir, să îndepărtați complet stratul de crom, să degresați suprafața, să aplicați un strat de grund și apoi să pulverizați două straturi de vopsea pe suprafața acestuia.
  Un sfat de la AUTODOC: Nu folosiți vopsea pentru repararea unui reflector spart. În caz de deteriorare gravă, această piesă trebuie înlocuită imediat pentru că nu va rezista prea mult.
 1. Reglare fazei farurilor. Se recomandă să se facă în medie o dată pe an, la fel ca și după înlocuirea becurilor, după instalarea de noi jante sau anvelope și după orice reparație în partea din față a mașinii. În final, trebuie să parcați vehiculul pe o suprafață plană și care este exact perpendiculară pe un zid. Faceți apoi semne potrivite pe perete. Pentru a avea ordine în care să desenați liniile cât și distanța dintre mașină și zid, uitați-vă în manualul tehnic al mașinii pentru că cerințele pentru fiecare tip de mașină pot fi diferite.
  Un sfat de la AUTODOC: Nu uitați să pregătiți mașina pentru această procedură. verificați presiunea din anvelope: aceasta trebuie să se potrivească cu valorile indicate. Completați partial sau integral rezervorul de combustibil. Încercați să simulați sarcina zilnică asupra suspensiei: dacă în cele mai multe cazuri conduceți singur în mașină, cereți unei persoane cu o constituție similară dvs să stea pe scaunul din față sau plasați o încărcătură similară greutății dvs pe scaunul șoferului. Dacă mașina dvs este constant ocupată de pasageri, veți avea nevoie de mai mulți asistenți.

3 erori atunci când încercați să creșteți intensitatea farurilor:

 1. Înlocuirea lămpilor standard cu halogen cu lămpi lămpi cu descărcare de gaze. O astfel de procedură nu este numai ineficientă dar ilegală în unele țări. Lămpile cu xenon instalate în farurile cu halogen pot produce amețeală șoferilor din față și pot cauza înnegrirea reflectorului. În plus, sunt foarte sensibile la contaminanți: atunci când se folosesc, este obligatorie disponibilitatea unui rezervor de lichid de spălare și a unui sistem de curățare.
 2. Instalarea de lămpi mai puternice decât cele standard pentru vehiculul dvs. În ciuda unei aparente îmbunătățiri în intensitatea iluminării, o astfel de soluție poate avea ca rezultat întunecarea și deflectarea reflectorului, topind lentilele și cablurile. În final, toate acestea vor duce la costuri scumpe de înlocuire a farurilor.
 3. Conectarea farurilor la baterie prin releu suplimentar. Acest tip de adaptare permite creșterea tensiunii în plus față de cea de bază de 13.5-14V, ceea ce aduce un efect pozitiv la intensitatea luminii. Totuși, modificările în sistemul electric al mașinii, care nu sunt autorizate de către producător, sunt periculoase și, prin urmare nu sunt acceptate.

Concluzii:

Condusul în siguranță și confort depinde foarte mult de intensitatea luminilor. Prin urmare, fiecare proprietar de mașini trebuie să monitorizeze starea mașinii lor din acest punct de vedere. Nu este dificil să faceți asta. Trebuie doar să respectați recomandările cu privire la schemele de mentenanță a sistemelor și ansamblurilor mașinii, să evitați modificarea structurii echipamentului de iluminare, să ne urmați sfaturile și să cumpărați piese, unelte, accesorii și substanțe chimice auto de bună calitate de la AUTODOC.

Video relevant la acest subiect:

Cum să restaurați farurile

 

AUTODOC Bestseller: piese la un preț avantajos

012049 HELLA 1A6 002 395-071 Insertie, far
Info product
 • Partea de montare: stanga, dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • Număr de referință: 20
 • Specificatii de asamblare: Montare
 • Articol completare / Info suplimentar 2: fara becuri cu incandescenta
 • Constructie lampa: Halogen
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • Tensiune [V]: 12
 • Numarul functiilor luminoase: 3
 • Diametru [mm]: 169
 • Diametru [inch]: 7
 • TIp lampa: H4, T4W
 • Functie de lampa: cu faza scurta, cu faza lunga, cu lumini de pozitie
 • Area de iluminare: 165
 • Varianta cu lentile: lentile curbe
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Insertie, far
 • Număr articol: 1A6 002 395-071
 • Prețul nostru: 191,49 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Insertie, far
Numărul articolului: 1A6 002 395-071
191,49 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
012124 HELLA 1A3 002 850-031 Insertie, far
Info product
 • Partea de montare: stanga, dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • Număr de referință: 12,5
 • Specificatii de asamblare: Montare
 • Articol extins / Informatii de extindere: cu bec cu incandescanta
 • Constructie lampa: Halogen
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • Tensiune [V]: 12
 • Numarul functiilor luminoase: 3
 • Diametru [mm]: 144,5
 • Forma: circular
 • TIp lampa: H4, T4W
 • Functie de lampa: cu faza scurta, cu faza lunga, cu lumini de pozitie
 • Area de iluminare: 135
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • Soluție de reparație
 • HELLA: Insertie, far
 • Număr articol: 1A3 002 850-031
 • Prețul nostru: 236,88 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Insertie, far
Numărul articolului: 1A3 002 850-031
236,88 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
E1 1313 HELLA 1ES 008 369-481 Far dreapta, W5W, PY21W, D2S/H7, Lampa cu descarcare in gaz, D2S, H7, Bi-Xenon, 12V, cu lumini de pozitie, cu faza scurta, cu lumini de semnalizare, cu lumina pentru curbe, pentru trafic pe dreapta, cu dsipozitiv aprindere, cu unitate de preselectare, cu becuri cu incandescenta, cu lampa descarcare gaz, cu motor reglaj LWR
Info product
 • Partea de montare: dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: W5W, PY21W, D2S / H7, Lampa cu descarcare in gaz, D2S, H7
 • Functie de lampa: cu lumini de pozitie, cu faza scurta, cu lumini de semnalizare, cu lumina pentru curbe
 • Articol completare / Info suplimentar 2: cu dsipozitiv aprindere, cu unitate de preselectare, cu becuri cu incandescenta, cu lampa descarcare gaz, cu motor reglaj LWR
 • Echipament vehicul: pt. vehicule cu lumini pt.curba
 • Constructie lampa: Bi-Xenon
 • Tip inmatriculare: testat CCC, Verificat ECE
 • Numarul functiilor luminoase: 5
 • Varianta de tata: Europa, China
 • Tensiune [V]: 12
 • Număr de referință: 37,5
 • Numar articol par: 1ES 008 369-471
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Far
 • Număr articol: 1ES 008 369-481
 • Prețul nostru: 3417,53 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Far
Numărul articolului: 1ES 008 369-481
3417,53 RON
Prețul incl. 19% TVA, Livrare gratuita
90 mm LED Modul HELLA 1AL 010 820-021 Far
Info product
 • Partea de montare: dreapta, stanga
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • Specificatii de asamblare: Montare
 • TIp lampa: LED
 • Constructie lampa: LED, DE
 • Tensiune [V]: 24, 12
 • Latime [mm]: 143
 • Înaltime [mm]: 143
 • Adâncime (mm): 182
 • Diametru [mm]: 110
 • Functie de lampa: cu faza lunga (LED), cu lumina de intalnire (LED)
 • Numarul functiilor luminoase: 2
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • Forma: circular
 • Culoare carcasa: negru
 • Area de iluminare: 90
 • Culoare lentile: transparent
 • Articol completare / Info suplimentar 2: Compatibilitate electromagnetica (CEM)
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Far
 • Număr articol: 1AL 010 820-021
 • Prețul nostru: 2379,42 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Far
Numărul articolului: 1AL 010 820-021
2379,42 RON
Prețul incl. 19% TVA, Livrare gratuita
E1 2623 HELLA 1ZT 009 631-311 Far stanga, H11, PY21W, D1S, Bi-Xenon, 12V, cu faza lunga, cu lumina de zi, cu lumini de pozitie, cu lumini de semnalizare, cu lumina pentru curbe, cu faza scurta, pentru trafic pe dreapta, cu becuri cu incandescenta, fara dispozitiv precuplare, fara lampa descarcare gaz
Info product
 • Partea de montare: stanga
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: H11, PY21W, D1S
 • Functie de lampa: cu faza lunga, cu lumina de zi, cu lumini de pozitie, cu lumini de semnalizare, cu lumina pentru curbe, cu faza scurta
 • Articol completare / Info suplimentar 2: cu becuri cu incandescenta, fara dispozitiv precuplare, fara lampa descarcare gaz
 • Echipament vehicul: pt. vehicule cu lumini pt.curba
 • Constructie lampa: Bi-Xenon
 • Tip inmatriculare: testat CCC, Verificat ECE
 • Numarul functiilor luminoase: 6
 • Varianta de tata: China, Europa
 • Tensiune [V]: 12
 • Numar articol par: 1ZT 009 631-321
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Far
 • Număr articol: 1ZT 009 631-311
 • Prețul nostru: 3321,30 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Far
Numărul articolului: 1ZT 009 631-311
3321,30 RON
Prețul incl. 19% TVA, Livrare gratuita
LPF031 MAGNETI MARELLI 710301073318 Far dreapta, H4, H3, Halogen, cu lumini de semnalizare, pentru trafic pe dreapta
Info product
 • Partea de montare: dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: H4, H3
 • Functie de lampa: cu lumini de semnalizare
 • Constructie lampa: Halogen
 • Calitate: O.E. (Original)
 • Numar articol par: 710301073317
 • MAGNETI MARELLI: Far
 • Număr articol: 710301073318
 • Prețul nostru: 1553,77 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
MAGNETI MARELLI Far
Numărul articolului: 710301073318
1553,77 RON
Prețul incl. 19% TVA, Livrare gratuita
90 mm Classic HELLA 1K0 008 191-001 Insertie, far faza lunga
Info product
 • Partea de montare: dreapta, stanga
 • Specificatii de asamblare: Montare, Prindere cu surub
 • Tipul de fixare: Fixare în patru puncte
 • Constructie lampa: FF, Halogen
 • TIp lampa: H7, T4W
 • Tensiune [V]: 12
 • Functie de lampa: cu faza lunga, cu lumini de pozitie
 • Numarul functiilor luminoase: 2
 • Tip protectie (cod IP): IP5KX, IPX9K
 • Tip inmatriculare: testat CCC
 • indeplineste normele ECE: R50, R8, R7, R112
 • Număr de referință: 12,5
 • Forma: circular
 • Varianta cu lentile: lentile clare
 • Area de iluminare: 90
 • Articol completare / Info suplimentar 2: cu becuri cu incandescenta
 • Articol extins / Informatii de extindere: cu bec cu incandescanta
 • Cantitate: 1
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Insertie, far faza lunga
 • Număr articol: 1K0 008 191-001
 • Prețul nostru: 306,45 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Insertie, far faza lunga
Numărul articolului: 1K0 008 191-001
306,45 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
E1 1778 HELLA 1ZS 008 710-311 Far stanga, W5W, PY21W, D2S/H7, D2S, H7, Bi-Xenon, Halogen, 12V, transparent, cu lumini de semnalizare, cu lumini de pozitie, cu faza lunga, cu lumina pentru curbe, cu faza scurta, pentru trafic pe dreapta, cu bec cu incandescanta, fara unitate comanda faruri adaptivi curbe (AFS), cu motor reglaj LWR, fara dispozitiv precuplare, fara lampa descarcare gaz, fara dispozitiv aprindere
Info product
 • Partea de montare: stanga
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: W5W, PY21W, D2S / H7, D2S, H7
 • Functie de lampa: cu lumini de semnalizare, cu lumini de pozitie, cu faza lunga, cu lumina pentru curbe, cu faza scurta
 • Articol extins / Informatii de extindere: cu bec cu incandescanta, fara unitate comanda faruri adaptivi curbe (AFS)
 • Culoare semnalizator: transparent
 • Articol completare / Info suplimentar 2: cu motor reglaj LWR, fara dispozitiv precuplare, fara lampa descarcare gaz, fara dispozitiv aprindere
 • Constructie lampa: Bi-Xenon, Halogen
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE, testat CCC
 • Numarul functiilor luminoase: 5
 • Varianta de tata: Europa, China
 • Cod: LX, NK
 • Tensiune [V]: 12
 • Număr de referință: 37,5
 • Numar articol par: 1ZS 008 710-321
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Far
 • Număr articol: 1ZS 008 710-311
 • Prețul nostru: 2188,92 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Far
Numărul articolului: 1ZS 008 710-311
2188,92 RON
Prețul incl. 19% TVA, Livrare gratuita
7145 HELLA 1AB 007 145-001 Far
Info product
 • Partea de montare: dreapta, stanga
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • Specificatii de asamblare: montant
 • Tipul de fixare: static, suspendat
 • TIp lampa: H4, T4W
 • Constructie lampa: Halogen
 • Tensiune [V]: 12, 24
 • Latime [mm]: 180
 • Înaltime [mm]: 106
 • Adâncime (mm): 120
 • Inaltime totala: 126
 • Functie de lampa: cu lumini de pozitie, cu faza scurta, cu faza lunga
 • Numarul functiilor luminoase: 3
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • Tip fisa: Stecher plat
 • Număr de referință: 10
 • Culoare carcasa: negru
 • Area de iluminare: 148 x 84
 • Material dispersor: Sticla
 • Articol completare / Info suplimentar 2: fara becuri cu incandescenta
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Far
 • Număr articol: 1AB 007 145-001
 • Prețul nostru: 335,19 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Far
Numărul articolului: 1AB 007 145-001
335,19 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
012107 HELLA 1A3 002 850-001 Insertie, far
Info product
 • Partea de montare: stanga, dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • Număr de referință: 12,5
 • Specificatii de asamblare: Montare
 • Articol extins / Informatii de extindere: fara bec cu incandescenta
 • Constructie lampa: Halogen
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • Tensiune [V]: 12
 • Numarul functiilor luminoase: 2
 • Diametru [mm]: 144,5
 • TIp lampa: H4
 • Functie de lampa: cu faza scurta, cu faza lunga
 • Area de iluminare: 135
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Insertie, far
 • Număr articol: 1A3 002 850-001
 • Prețul nostru: 170,18 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Insertie, far
Numărul articolului: 1A3 002 850-001
170,18 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
TYC 20-5386-18-2 Far stanga, H7, H1, fara far de ceata, pentru trafic pe dreapta, fara motor electric
Info product
 • Partea de montare: stanga
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: H7, H1
 • Functie de lampa: fara far de ceata
 • Articol extins / Informatii de extindere: fara motor electric
 • Echipament vehicul: pentru vehicule cu reglare faruri (electrică)
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • TYC: Far
 • Număr articol: 20-5386-18-2
 • Prețul nostru: 318,49 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
TYC Far
Numărul articolului: 20-5386-18-2
318,49 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
012212 HELLA 1A8 004 190-101 Far stanga, dreapta, H4, T4W, Halogen, 12V, cu lumini de pozitie, cu faza scurta, cu faza lunga, pentru trafic pe dreapta, fara lampa semnalizare, fara becuri cu incandescenta
Info product
 • Partea de montare: stanga, dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: H4, T4W
 • Functie de lampa: cu lumini de pozitie, cu faza scurta, cu faza lunga
 • Articol completare / Info suplimentar 2: fara lampa semnalizare, fara becuri cu incandescenta
 • Constructie lampa: Halogen
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • Numarul functiilor luminoase: 3
 • Varianta de tata: Europa
 • Specificatii de asamblare: Montare, montant
 • Tensiune [V]: 12
 • Număr de referință: 20
 • Montarea / demontarea de personal de specialitate necesară!
 • HELLA: Far
 • Număr articol: 1A8 004 190-101
 • Prețul nostru: 464,71 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
HELLA Far
Numărul articolului: 1A8 004 190-101
464,71 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
TYC 20-0389-05-2 Far dreapta, H1, H7, cu motor electric, cu suport bulb
Info product
 • Partea de montare: dreapta
 • TIp lampa: H1, H7
 • Articol extins / Informatii de extindere: cu motor electric, cu suport bulb
 • Echipament vehicul: pentru vehicule cu reglare faruri (electrică)
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • TYC: Far
 • Număr articol: 20-0389-05-2
 • Prețul nostru: 561,44 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
TYC Far
Numărul articolului: 20-0389-05-2
561,44 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
-44%
VAN WEZEL 5812949 Far stanga, dreapta, H4, pentru trafic pe dreapta, P43t
Info product
 • Partea de montare: stanga, dreapta
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: H4
 • Variantă de execuție soclu lampă incandescentă: P43t
 • VAN WEZEL: Far
 • Număr articol: 5812949
 • Prețul nostru: 155,94 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
VAN WEZEL Far
Numărul articolului: 5812949
PAR

PAR este prețul cu amănuntul recomandat stabilit de către producătorul sau importatorul produsului și furnizat de către producător, furnizor sau comerciantul cu amănuntul. AUTODOC afișează PAR (inclusiv TVA) pentru un produs dacă acesta a fost primit de la cel puțin un furnizor sau de la o altă sursă care deține astfel de informații.

283,25 RON
155,94 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare
TYC 20-6244-05-2 Far stanga, H7/H7, pentru trafic pe dreapta, fara motor electric
Info product
 • Partea de montare: stanga
 • Trafic pe stânga / dreapta: pentru trafic pe dreapta
 • TIp lampa: H7 / H7
 • Articol extins / Informatii de extindere: fara motor electric
 • Echipament vehicul: pentru vehicule cu reglare faruri (electrică)
 • Tip inmatriculare: Verificat ECE
 • TYC: Far
 • Număr articol: 20-6244-05-2
 • Prețul nostru: 481,18 RON
 • Conditie: Nou
Detalii
TYC Far
Numărul articolului: 20-6244-05-2
481,18 RON
Prețul incl. 19% TVA, fără сosturile de livrare

Postari populare

Înscrieți-vă la newsletter

Pentru a primi ultimele noastre noutăți și idei, vă rugăm completați adresa dumneavoastră de e-mail: