1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul DACIA DOKKER

Dacia Dokker

Autovehiculele comerciale Dacia Dokker sunt produse de concernul francez Renault, începând cu 2012. Până în prezent a ieșit pe piață o singură generație a modelului. Mașinile sunt produse în Maroc, la fabrica Renault din Tanger. În 2013, la concursul Furgoneta Anului, Dacia Dokker a obținut locul al doilea.

Istoria creării modelului Dacia Dokker

Premiera oficială a automobilului Dacia Dokker a avut loc în 2012, la salonul auto din Casablanca, Maroc. Baza noii mașini a constituit-o platforma Dacia M0, folosită și la monovolumul Dacia Lodgy, care a debutat un pic mai devreme, la salonul auto de la Geneva. Modelul Dacia Dokker a fost creat ca un vehicul economic pentru activitățile zilnice și distanțe mari. De aceea, producătorii au pus accentul în primul rând pe caracterul practic, fiabilitate și funcționalitate.

La exteriorul mașinii se evidenția în special partea din față masivă: grila de radiator mare se unea vizual cu elementele optice de mari dimensiuni. Geamurile frontale și cele din spate erau diferite din punct de vedere stilistic, ceea ce reprezenta o decizie foarte interesantă. Pentru finisarea interiorului s-au folosit materiale nu foarte scumpe, dar de calitate, în special plastic și țesătură. La unele pachete, tabloul de bord avea inserții din aluminiu, iar marginea dispozitivelor era cromată.

De concurenți mașina se deosebea în mod favorabil prin prezența ușilor glisante de ambele părți a caroseriei, ceea ce ușura considerabil îmbarcarea pasagerilor. Scaunele erau reglabile pe orizontală, iar contra cost se puteau comanda și scaune reglabile în înălțime. Coloana de direcție își regla unghiul de înclinare. În funcție de tipul de caroserie, automobilul putea fi de două sau de cinci locuri. Mașinile se ofereau cu caroserie de furgonetă și monovolum.

Pachetul de bază era foarte slab echipat, de unde și prețul scăzut. Însă contra unei sume suplimentare, se puteau comanda geamuri electrice, ecran de 7 inchi cu touch, aer condiționat, sistem de control al vitezei de croazieră, asistent de parcare, sistem de încălzire a scaunelor, sistem ESP și multe alte lucruri.

În toți anii de producție, au fost scoase câteva serii limitate de Dacia Dokker. Acestea se deosebeau de modelul de bază prin design și printr-un echipament mai bogat. Mașinile din seria aniversară, Dacia Dokker Celebration, produse în 2015, aveau volanul și schimbătorul de viteze îmbrăcate în piele, geamurile nuanțate, consola centrală cromată, discuri de 16 inchi, sistem de control a vitezei de croazieră și sistem de navigație prin satelit.

Dacia Dokker pe piețele din diferite țări

Autombilele Dacia Dokker sunt cunoscute și sub alte nume. În unele țări din Europa acestea sunt vândute ca și Renault Dokker.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Roata dintata, ax cu came
Piese de Schimb + Producători Roata dintata, ax cu came
Piese de Schimb + Mărci auto Roata dintata, ax cu came AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului Roata dintata, ax cu came
Numărul articolului
Numărul articolului + Producători
OEN GCL161
OEN + Producători 30500PM5A03
loader Vă rugăm să aşteptaţi...