1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul DACIA DUSTER

Dacia Duster

Producția crossover-elor Dacia Duster a început în 2010 și continuă până în prezent. În acest moment pe piață există o generație și o variantă restilizată a modelului. Automobilele sunt asamblate în România, Rusia, Brazilia, Columbia, India și Indonezia. Dacia Duster este unul dintre cele mai ieftine crossover-uri din lume.

Dacia Duster I -a generație

În 2009, la salonul auto de la Geneva, a fost prezentat Dacia Duster Concept, iar premiera modelului de serie a avut loc în 2010, în cadrul aceluiași salon auto. Era un crossover cu tracțiune frontală sau integrală, construit pe platforma Nissan B0. Proeminențe mici, o înălţime minimă de la sol suficientă, o greutate redusă - factori care garantau acestui vehicul caracteristici de conducere excelente.

Exteriorul modelului Dacia Duster era unul stilat și de efect. Partea din față a mașinii a fost decorată cu faruri de mărime iregulată, între care a fost poziționată grila de radiator în doua niveluri, cu elemente cromate. Farurile de ceață mari și rotunde au fost integrate în bara de protecție, care era acoperită cu mouldinguri de protecție masive.

În interiorul Daciei Duster predominau decorațiunile din materiale nu foarte scumpe, de culoare neagră și gri. Unele pachete aveau elemente ce imitau metalul. Pentru șofer a fost creat un loc confortabil cu volan comod, un tablou de bord simplu, cu cadrane mari pentru principalii senzori, care se aflau sub viziere. În habitaclu au fost instalate scaune anatomice pentru șofer și pasagerul din față, cu cotiere, iar în partea din spate au fost montate scaune late cu tetiere și spătare pliabile. Dacia Duster avea un portbagaj încăpător, volumul căruia putea fi sporit de la 475 la 1636 l, atunci când spătarele scaunelor din spate erau aplecate în față.

Pe piață au fost scoase patru pachete pentru automobilele Dacia Duster.

Pachetul Duster Dacia (4×2) era echipat cu sistem ABS, servodirecție, airbag-uri frontale și sistem de prindere ISOFIX pentru scaunele copiilor.

În pachetul Ambiance intrau: airbag-uri frontale laterale, centuri de siguranță cu sistem de pretensionare, închidere centralizată cu telecomandă, precum și geamuri electrice față.

Lista de opțiuni a pachetului Lauréate a fost completată cu bare de protecție vopsite în culoarea caroseriei, aer condiționat manual, geamuri laterale electrice și încălzite.

Pachetul Prestige avea tapițerie din piele, radio, CD, MP3 și volan îmbrăcat în piele.

Dacia Duster I -a generație restilizată

În 2013, la salonul auto de la Frankfurt, a fost prezentată varianta restilizată a modelului Dacia Duster. În urma restilizării, mașinile din prima generație au obținut o grilă de radiator cromată, faruri noi, grilaje de acoperiș modificate și discuri de 16 inchi.

Dacia Duster pe piața din diferite țări

Din martie 2010, Dacia Duster s-a vândut în Europa, Turcia, Algeria și Maroc. În iunie 2011, la salonul auto din Buenos Aires, America de Sud, a debutat automobilul geamăn Renault Duster. În Marea Britanie vânzările modelului Dacia Duster au început în 2012. Automobilul a primit trei premii deodată: "Scottish Car of the year", "SUV of the year" și "Budget car of the year". Pe piața din Asia mașina s-a vândut sub numele de Renault Duster.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Senzor, presiune galerie admisie
Piese de Schimb + Producători Senzor, presiune galerie admisie
Piese de Schimb + Mărci auto Senzor, presiune galerie admisie AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului Senzor, presiune galerie admisie
Numărul articolului
Numărul articolului + Producători
OEN GCL161
OEN + Producători 30500PM5A03
loader Vă rugăm să aşteptaţi...