1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul DACIA LODGY

Dacia Lodgy

Producția automobilului Dacia Lodgy a început în 2012 și continuă și în prezent. Până în acest moment producătorul auto a scos o generație a modelului, cu caroserie monovolum cu cinci și șapte locuri. Asamblarea automobilelor are loc la fabrica companiei Renault din Tanger, Maroc.

Istoria creării modelului Dacia Lodgy

Conceptul automobilului Dacia Lodgy a fost prezentat în 2009, la salonul auto de la Geneva. În 2012, în cadrul aceluiași salon auto, a fost prezentată varianta în serie a modelului. Era un monovolum de 4498 mm lungime, 1826 mm lățime și 1684 mm înălțime. Cu spătarele ultimului rând de scaune rabatate, volumul portbagajului sporea de la 827 la 2617 l.

Designul exterior al automobilului Dacia Lodgy era unul modern. Partea din față a mașinii era decorată cu o pseudo grilă de radiator masivă, cu o placă cromată, încadrată de farurile-bloc de formă iregulată. Farurile de ceață rotunde și grila mare de radiator erau integrate în bara de protecție. Trăsăturile distinctive ale exteriorului Daciei Lodgy erau farurile din spate de formă neobișnuită și a cincea ușă cu geam mare.

La interior predominau materialele nu foarte scumpe, dar de calitate, care creau senzația de stil și fiabilitate. Pachetul standard al Daciei Lodgy includea următoarele opțiuni: airbag-uri de patru tipuri, sistem de frânare anti-blocare (ABS), oglinzi laterale acționate electric, aer condiționat, computer de bord. Ca și opțiuni suplimentare se oferea sistem de navigație cu touchscreen, sistem multimedia cu USB și Bluetooth.

La testele EuroNCAP, automobilele Dacia Lodgy au obținut trei stele, reprezentând, în 2012, cel mai mic punctaj obținut de mașinile europene. La testele LatinNCAP, modelul a obținut doar un singur punct.

În octombrie 2014, la salonul auto de la Paris, a fost prezentată Dacia Lodgy Stepway. Mașina era construită pe platforma Dacia B0, cu ampatament alungit.

Interiorul mașinii se distingea prin broderia de culoare albastră de pe scaune, precum și prin marginile albastre ale panoului de bord, ale consolei centrale și a spițelor volanului. Echipamentul de bază includea senzori de parcare spate, sistem de navigație și multimedia, sistem de control al vitezei de croazieră.

Dacia Lodgy pe piața din diferite țări

Înafara Europe, automobilele Dacia Lodgy au fost vândute sub numele de Renault Lodgy. În India, mașina a fost prezentată cu diferite pachete de opțiuni. Mașinile aveau șapte și opt locuri pentru pasageri.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Discuri Frana
Piese de Schimb + Producători Filtru Ulei MAXGEAR
Piese de Schimb + Mărci auto Bujii DACIA LODGY
Piese de Schimb + Numărul articolului Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) 39-0007
Numărul articolului 116500
Numărul articolului + Producători SKWIB-0940091 STARK
OEN 1077150
OEN + Producători 1077153 SWF
loader Vă rugăm să aşteptaţi...