1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul DACIA SANDERO

Dacia Sandero

Modelul Dacia Sandero a fost produs din 2008 până în prezent. În ani diferiți, automobilele au fost fabricate în Brazilia (2007-2014), România (2008-2012) și Columbia (2008–2015). Începând din 2015 și până în prezent, mașinile se produc în Iran. Asamblarea este organizată deasemenea în Maroc și Rusia.

În ianuarie 2013, modelul Dacia Sandero a devenit cea mai bună mașină în clasa sa, cu un cost sub 12 000 lire, potrivit revistei britanice “What Car?”..

Dacia Sandero I -a generație

Automobilul a debutat în 2007, la salonul auto de la Frankfurt. Premiera europeană a avut loc în martie 2008, la salonul auto de la Geneva. Modelul a fost dezvoltat la centrul tehnologic al companiei franceze Groupe Renault. Producția primei generații a continuat până în 2012. Automobilele au fost construite pe baza sedanelor Dacia Logan, de care se diferențiau prin ampatamentul mai scurt. Mașinile se producea cu caroserie hatchback cu cinci uși.

Trăsăturile distinctive ale exteriorului Daciei Sandero erau caroseria aerodinamică, grila de radiator arcuită, pasajele roților masive, barele de protecție vopsite în culoarea caroseriei și oglinzile laterale stilate.

Dacia Sandero II -a generație

În 2012, la salonul auto de la Paris, a fost prezentată cea de-a doua generație a modelului Dacia Sandero. Designul mașinii era similar cu cel al modelului Dacia Logan din a doua generație. Tabloul de bord era identic cu cel al Daciei Lodgy. Schimbările exterioare au afectat bara de protecție frontală, optica față, farurile din spate. Grila de radiator avea inserții cromate. Caroseria a devenit mai sportivă, iar întreg designul exterior - mai dinamic. Mașinile din a doua generație sunt comercializate și pe piața din Marea Britanie.

La proiectarea acestei mașini o atenție deosebită a fost acordată siguranței. În 2013 automobilul a avut rezultate bune la testele de impact EuroNCAP, obținând patru stele din cinci.Indicatorul de siguranță al modelului precedent era de doar trei stele.

Dacia Sandero pe piața din diferite țări

Pe unele piețe, inclusiv Rusia, Egipt, Africa de Sud și Mexic, modelul Dacia Sandero se vinde sub numele de Renault Sandero.

În octombrie 2008, divizia braziliană a Renault Group a produs crossover-ul Renault Sandero Stepway, construit pe baza hatchback-ului cu cinci uși Dacia Sandero. Inițial mașinile s-au vândut în Brazilia, Columbia, Argentina și Mexic. În Europa automobilul a fost prezentat pe 7 mai 2009, la salonul auto de la Barcelona. Pe piața din Europa, crossover-ele sunt comercializate sub numele de Dacia. Automobilul Dacia Sandero Stepway a primit bara de protecție din plastic negru și grilaje pe acoperiș.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb supapa comanda, poz. arbore cu came
Piese de Schimb + Producători supapa comanda, poz. arbore cu came
Piese de Schimb + Mărci auto supapa comanda, poz. arbore cu came AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului supapa comanda, poz. arbore cu came
Numărul articolului
Numărul articolului + Producători
OEN GCL161
OEN + Producători 30500PM5A03
loader Vă rugăm să aşteptaţi...