1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul FORD COURIER

Ford Courier

Sub numele de Ford Courier, compania Ford a produs de-a lungul anilor automobile din mai multe segmente, destinate pentru piețele din Europa, America de Nord și de Sud, Asia, Australia şi Oceania. Numele Ford Courier a fost folosit pentru prima dată în 1952, anul în care a fost lansat un van sub acest nume. Era un automobil care se deosebea în mod semnificativ de modernul model Ford Courier, produs între anii 1991 și 2002 la fabrica din orașul german Köln.

Ford Courier I generație

Prima generație Ford Courier a fost produsă din 1991 până în 1996. Automobilul a fost proiectat pe baza modelului Ford Fiesta și a împrumutat de la el majoritatea elementelor de design, cum ar fi bara de protecție din față și habitaclul. Modelul era disponibil în versiunile van, combi și pick-up.

Lista de opţiuni suplimentare nu era foarte extinsă: două airbag-uri, servodirecție hidraulică, portbagaj pe plafon, un sistem audio simplu și tapițeria cabinei din ţesut. Compartimentul de marfă era separat de cabină prin intermediul unei grile metalice, ceea ce permitea încălzirea întregului automobil, nu doar a habitaclului.

Ford Courier II generație

În 1996, compania a lansat a doua generație Ford Courier. Producătorii au avut grijă de siguranță: automobilul a fost echipat cu sistem de frânare cu antiblocaj (ABS) și sistem de distribuţie electronică a forţei de frânare (EBD), au fost consolidate caroseria și ușile, iar la lista de opțiuni suplimentare au fost adăugate dispozitive de pretensionare a curelelor de siguranță și airbag-uri pentru șofer și pasageri. Liniile caroseriei mai aerodinamice, farurile rotunjite, panoul de bord și bara de protecție din spate actualizate au conferit modelului de-a doua generație un aspect modern.

Automobilele Ford Courier II au fost produse până în 1999.

Ford Courier II generație restyled

În 1999, modelul Ford Courier II a fost supus unui restyling. Designul exteriorului a fost actualizat și forma farurilor, a capotei și a grilei radiatorului a fost modificată. Pentru finisajele cabinei s-au folosit materiale mai scumpe și calitative.

În anul 2002, producția acestor autovehicule în Europa a fost încheiată.

Ford Courier pe diferite piețe

Modelul Ford Courier are o istorie foarte bogată. Pentru prima dată acest automobil, în versiunea van, a fost lansat în 1952 și a continuat a fi produs până în 1957. Apoi, din 1972, în Australia, Noua Zeelandă și SUA, sub acest nume a început a fi produs un pick-up compact. În 1982 s-a decis încetarea producţiei automobilelor Ford Courier pentru piața americană. În celelalte țări, producția a continuat până în 2006.

În 1998, odată cu lansarea celei de-a patra generații Ford Fiesta, modelul Ford Courier a început a fi produs în Brazilia în versiunea pick-up. În Africa de Sud, acest model a fost produs sub numele de Ford Bantam.

Versiunea pick-up a modelului Ford Courier este, de asemenea, cunoscută sub numele de Mazda B2200.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Carcasa clapeta
Piese de Schimb + Producători Carcasa clapeta VDO
Piese de Schimb + Mărci auto Carcasa clapeta BMW
Piese de Schimb + Numărul articolului Carcasa clapeta 408-238-422-003Z
Numărul articolului 8820 11001
Numărul articolului + Producători 8820 11002 TRISCAN
OEN 1439224
OEN + Producători 13541439224 TRISCAN
loader Vă rugăm să aşteptaţi...