1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul MERCEDES-BENZ CLASA CLC

Mercedes-Benz CLC Class

Mercedes-Benz CLC Class CL203 este coupe-ul sportiv care a fost separat într-un model nou de Mercedes-Benz clasa C. Producția aceastei mașini a început în 2008, la Rio de Janeiro, în Brazilia. Producţia a fost oprită în ianuarie 2011. A fost lansată o singură generație a acestei maşini.

Istoria modelului Mercedes-Benz CLC Class

Debutul modelului Mercedes-Benz CLC Class a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie 2008, în săptămâna modei de la Berlin. Partea frontală a acestui coupe sportiv avea o grilă a radiatorului lată, în centrul căreia era o emblemă mare a companiei. Dezvoltatorii i-au pus faruri proiective mari și luminile din spate cu o linie lungă de LED-uri. De asemenea, luminile de poziţie cu geam în două culori aveau un design original și erau împărțite funcțional în trei zone.

În habitaclu a fost instalat un sistem multimedia puternic, cu ecran de 6,5 inchi, reglare automată a intensității sonore, tuner dublu, sistem Bluetooth, conexiune cu dispozitive USB și iPod. DVD-ul încorporat pentru șase discuri era o opțiune suplimentară. Maşina era echipată cu un sistem de control Linguatronic activat vocal, îmbunătățit de specialiștii companiei. Era foarte uşor de gestionat navigația, sistemul de boxe și telefonul prin comenzi vocale.

Trăsătura distinctivă a tabloului de bord al modelului Mercedes-Benz CLC Class era vitezometrul expresiv și tahometru cu lumini roșii ce făeau la început un salt de-a lungul scaleo, înainte de a ajunge la pozițiile inițiale, exact ca la mașinile sport și de curse.

Volanul multifuncțional cu trei spițe, sistemul de control automat al climei, elemente de aluminiu opace în finisarea interiorului, scaunele sport cu diferite niveluri de ajustare și suporturile laterale erau incluse în pachetul de bază. Producătorul oferea mai multe culori pentru tapițerie: negru, combinaţie de negru și roșu şi „Grey Alpaca”.

Pachetul sport era de asemenea disponibil pentru şoferi, cu suspensie joasă sport, farurile și luminile din spate fumurii, mecanism sensibil al direcției, grila radiatorului cromată şi lumini frontale elegante.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Amortizor
Piese de Schimb + Producători Amortizor STATIM
Piese de Schimb + Mărci auto Amortizor OPEL VECTRA
Piese de Schimb + Numărul articolului Amortizor A.278
Numărul articolului 11-0207
Numărul articolului + Producători 2005-0328 PROFIT
OEN 436297
OEN + Producători 436298 MAXGEAR
loader Vă rugăm să aşteptaţi...