1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul NISSAN GT-R

Nissan GT-R

Producția automobileleor sport Nissan GT-R a început în 2007. Acestea sunt în continuare produse la fabricile din Kaminokawa și Tochigi, Japonia.

Nissan GT-R R35

În 2001, la salonul auto de la Tokyo, compania a prezentat Nissan GT-R Proto Concept. Automobilul se distingea printr-un desgin futurist. În 2005, la Tokyo, a fost prezentată varianta îmbunătățită a conceptului, care a și constituit baza modelului Nissan GT-R.

În anul 2007, la Tokyo, a avut loc prezentarea variantei de serie a modelului Nissan GT-R. Automobilul a ieșit pe piață în luna decembrie a aceluiași an. În America de Nord vânzările au început în 2008; iar în Europa - în 2009.

Automobilul a fost construit pe paltforma Nissan PM și oferit cu caroserie coupe. Habitaclul era prevăzut cu un scaun pentru șofer și trei pentru pasageri. Designul a fost dezvoltat sub supravegherea lui Shiro Nakamura. Datorită lustuirii manuale a îmbinărilor și vopselei de înaltă calitate, caroseria avea un grad înalt de rezistență la coroziune.

Modelul era echipat cu suspensie independentă germană DampTronic. Carcasa automobilului Nissan GT-R era fabricată din aluminiu, prin metoda de turnare sub presiune. Pe carcasă au fost montate panouri ștanțate. Pentru întărirea construcției erau pe larg folosite materiale compozite cu fibre de carbon.

Nissan GT-R R35 restilizat

În 2010, modelul Nissan GT-R a primit lumini de mers cu LED și bare de protecție noi. În 2011 luminile au fost modernizate. Deasemenea, producătorul a sporit rezistența caroseriei.

În 2013 automobilul a fost echipat cu faruri cu LED și faruri spate noi. Deasemenea, Nissan GT-R a primit o suspensie îmbunătățită și un sistem de direcție mai performant.

Nissan GT-R pe piața din diferite țări

Din 2008 până în 2014 au fost produse automobilele Nissan GT-R Black Edition, cu spoiler din fibră de carbon, destinate pieței din Europa. Pentru tapițerie s-a folosit piele de culoare roșie și neagră.

În perioada 2009-2014, compania a produs versiunea modificată Nissan GT-R Spec V, cu sistem dual turbo. Din 2010 până în 2013, o versiune similară, dar cu caracteristici aerodinamice îmbunătățite, cu tapițerie de piele și jante noi, a fost vândută ca Nissan GT-R Egoist.

Din 2010 până în 2013, pentru piețele din Japonia, Australia, Marea Britanie și Africa de Sud, a fost produs modelul Nissan GT-R Pure Edition «For Track Pack» cu volanul pe dreapta. Începând din 2011, special pentru țările arabe, compania produce modelul Nissan GT-R «VVIP»

În 2013, compania a scos pe piață 100 de exemplare ale modelului Nissan GT-R «Midnight Opal». Automobilele se distingeau prin designul exterior unic și culoarea exclusivă. În același an compania a produs modelul Nissan GT-R «Track Edition» pentru piața din SUA și modelul Nissan GT-R Nismo pentru piața internă din Japonia.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Set suspensie, arcuri elicoidale / amortizoare
Piese de Schimb + Producători Set suspensie, arcuri elicoidale / amortizoare DIEDERICHS
Piese de Schimb + Mărci auto Set suspensie, arcuri elicoidale / amortizoare FORD MONDEO
Piese de Schimb + Numărul articolului Set suspensie, arcuri elicoidale / amortizoare 99938198
Numărul articolului 99938196
Numărul articolului + Producători 99938165 DIEDERICHS
OEN GCL161
OEN + Producători 30500PM5A03 DIEDERICHS
loader Vă rugăm să aşteptaţi...