1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul OPEL ADAM

Opel Adam

Opel Adam este produs din 2012 până în prezent. Producția este organizată în orașul Eisenach, Germania. Debutul datează cu a 150-a aniversare a producătorului de automobile - Opel AG.

Istoria creării modelului Opel Adam

Opel Adam a fost prezentat pentru prima dată pe 22 septembrie 2012, la expoziția automobilistică din Paris. Producția de serie are loc de la începutul anului 2013. Mașinile sunt scoase doar sub forma unui hatchback cu trei uși.

Mașinile Opel Adam sunt construite pe platforma Gamma. Acestea au un design modern și stilat: grila radiatorului mare și emblema Opel imprimată pe aripă. Design-ul exterior și cel interior poate fi personalizat. De exemplu, corpul și acoperișul mașinii pot fi vopsite în culori diferite, pentru contrast.

Habitaclul are 4 locuri, este suficient de spațios, grație dimensiunilor modelului Opel Adam: lungimea de 3 698 mm, înălțimea — 1 484 mm, lățimea — 1 720 mm. Mașinile sunt disponibile în patru pachete: de bază, Jam, Glam și Slam. La alegerea clienților, sunt oferite 15 tipuri de scaune și 19 seturi de panouri decorative.

La proiectarea acestui model, designerii au ținut cont nu doar de design-ul stilat, ci și de siguranță și confort. Pachetul de bază include șase airbag-uri, control electronic al stabilității, discuri de 16-inchi și aer condiționat. Opțiuni suplimentare: lumini de mers cu LED, parctronic, discuri de 18-inchi și un sistem multimedia moder, cu un ecran color de 7-inchi.

În martie 2013, la salonul auto din Geneva a fost prezentat modelul cabriolet.

Opel Adam pe piața diferitelor tări

Pe piața britanică, automobilele Opel Adam sunt comercializate sub marca Vauxhall.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Set pompa apa + curea dintata
Piese de Schimb + Producători Set pompa apa + curea dintata BOSCH
Piese de Schimb + Mărci auto Set pompa apa + curea dintata FORD
Piese de Schimb + Numărul articolului Set pompa apa + curea dintata D3160
Numărul articolului 422.090
Numărul articolului + Producători 627.410 BOSCH
OEN 016446
OEN + Producători 016454 BOSCH
loader Vă rugăm să aşteptaţi...