1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul SEAT EXEO

SEAT Exeo

Modelul SEAT Exeo a fost produs de compania spaniolă SEAT în perioada dintre anii 2009-2013. În total au fost scoase pe piață o generație și o variantă restilizată a modelului. Producția acestor mașini a fost organizată în Martorell, Spania. Modelul a primit în repetate rânduri premii prestigioase. În 2009 acesta a primit premiul "Volanul de Aur" în Elveția. În 2010, revista finlandeză Tuulilasi a numit SEAT Exeo “mașina anului” în Finlanda.

SEAT Exeo I -a generație

Premiera sedanului SEAT Exeo a avut loc în 2008, la salonul auto de la Paris. Producția în serie a modelului a început în 2009. În același an, la salonul auto de la Geneva, a fost prezentat și break-ul SEAT Exeo ST. Modelul a fost construit pe baza automobilului Audi A4 B7, de la care a împrumutat ideile de construcție și caracteristicile generale de design. De elaborarea designului exterior al SEAT Exeo s-a ocupat designerul belgian Luc Donckerwolke. Mașina avea faruri noi unghiulare și o grilă de radiator în formă de trapez răsturnat. Oglinzile exterioare se prindeau direct de panourile ușilor. La interior erau folosite tapițerii calitative. Toate dispozitivele și butoanele aveau o lumină roșie. Scaunele sportive confortabile ofereau un suport lateral excelent. Pentru un plus de confort, consola centrală a fost ușor îndreptată către șofer.

Automobilele SEAT Exeo aveau trei pachete diferite — Reference, Style și Sport. La varianta cea mai ieftină, Reference, mașinile erau echipate cu șapte airbag-uri, ABS și ESP, sistem de avertizare cuplare centuri, oglinzi acționate electric, lumini de ceață, volan multifuncțional și sistem multimedia cu MP3, MPEG4, USB, IPOD și suport Bluetooth. Scaunul șoferului și al pasagerului din față puteau fi reglate în înălțime. La pachetele mai scumpe - Style - mașina avea deschiderile ferestrelor cromate și moldinguri din aluminiu. Ca și echipament suplimentar, se ofereau senzori de presiune în anvelope, iluminare interioară suplimentară, senzor de parcare. Habitaclul era decorat cu inserții din aluminiu. Contra cost se putea comanda tapițerie din piele.

SEAT Exeo I -a generație restilizată

În 2011 a avut loc restilizarea modelului SEAT Exeo. Mașina avea o grilă de radiator nouă, în formă de fagure. Farurile frontale aveau secțiuni cu LED-uri. Ca și opțiuni suplimentare se ofereau discuri de 17 și 18 inchi din aliaj, precum și noi opțiuni de culoare pentru caroserie. Interiorul a fost restilizat.

În ciuda aspectului stilat, a dotărilor bogate și a caracteristicilor tehnice bune, spre sfârșitul anului 2012, vânzările modelului SEAT Exeo au scăzut brusc. În consecință, în 2013 conducerea companiei a decis să oprească producția modelului SEAT Exeo.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Articulatie axiala, cap de bara
Piese de Schimb + Producători Articulatie axiala, cap de bara RIDEX
Piese de Schimb + Mărci auto Articulatie axiala, cap de bara OPEL CORSA
Piese de Schimb + Numărul articolului Articulatie axiala, cap de bara 914T0089
Numărul articolului 925312
Numărul articolului + Producători SKTE-0280368 STARK
OEN 1609013
OEN + Producători 1603258 RUVILLE
loader Vă rugăm să aşteptaţi...