1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul SEAT Mii

SEAT Mii

SEAT Mii este produs din 2011 până în prezent. Până în acest moment pe piață a ieșit o singură generație a modelului. Asamblarea mașinilor este organizată în Bratislava, Slovacia.

Istoria creării modelului SEAT Mii

Premiera oficială a automobilelor SEAT Mii a avut loc în 2011. Initial modelul a fost prezentat cu caroserie hatchback cu trei uși. Un an mai târziu, la salonul auto de la Geneva, a fost prezentat și hatchback-ul SEAT Mii cu cinci uși.

Automobilele SEAT Mii aveau un design îndrăzneț și recognoscibil. În ciuda dimensiunilor compacte, mașina avea un aspect destul de agresiv. La exterior au fost combinate cu succes liniile ascuțite și formele netede. În partea din față a mașinii farurile mari unghiulare se combinau armonios cu grila de radiator trapezoidală, priza de aer largă și ștanțările în formă de pană de pe capotă. Trăsătura distictivă a exteriorului mașinii o reprezenta bara de protecție cu două proeminețe mici în formă de canini. Contururile rupte ale barelor de protecție față și spate erau domolite vizual de liniile line ale caroseriei și de pasajele masive ale roților.

Modelul SEAT Mii se diferenția prin interiorul spațios și portbagajul încăpător. Cu scaunele rabatate, volumul portbagajului ajungea la 951 l. În interior existau două ecrane digitale cu touch. Unul dintre ele afișa informații despre mașină. Cel de-all doilea controla sistemul de navigație și sistemul multimedia. La pachetele scumpe se putea opta pentru volan îmbrăcat în piele, geamuri nuanțate și jante din aliaj ușor.

Hatchback-urile SEAT Mii se diferențiau prin gradul sporit de siguranță. Pachetul de bază avea airbag-uri frontale și laterale, sistem de prindere Isofix cu curea de ancorare Top Tether, precum și sistemul propriu anti-coliziune City Emergency Braking.

Mașinile SEAT Mii au fost produse în serii limitate. În anul 2013, în colaborare cu compania cosmetică Maybelline New York, a fost scoasă seria specială SEAT Mii ColorShow by Maybelline New York. Cele trei opțiuni de culoare pentru caroserie - negru, albastru și roșu - coincideau cu culoarea ojelor de la Maybelline. Discurile roților și carcasele oglinzilor exterioare erau vopsite în alb. Elemente de culoare albă se găseau și în interiorul mașinii.

În 2014, în timpul Săptămânii modei de la Barcelona, a avut loc premiera SEAT Mii by MANGO. Acest automobil a fost creat în colaborare cu brandul de haine MANGO. Caroseria acestor mașini era vopsită fie în negru, fie în alb-lapte, iar pentru finisarea interiorului s-au folosit pielea și alcantara.

În 2012, revista spaniolă "Mujer Hoy" a numit SEAT Mii cel mai bun automobil urban al anului. În același an, modelul a primit și titlul "Mașina anului" în Danemarca.

SEAT Mii pe piața din diferite țări

Moldelul SEAT Mii are și frați gemeni - Volkswagen up! și Skoda Citigo. Aceste trei automobile se deosebesc foarte puțin între ele, atât la interior cât și la exterior.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Discuri Frana
Piese de Schimb + Producători Filtru Ulei STARK
Piese de Schimb + Mărci auto Bujii SEAT RONDA
Piese de Schimb + Numărul articolului Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) SKWIB-0940050
Numărul articolului 3 397 008 935
Numărul articolului + Producători 578502 VALEO
OEN 1J0998002B
OEN + Producători 1J0998003 BOSCH
loader Vă rugăm să aşteptaţi...