1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul SUZUKI KIZASHI

Suzuki Kizashi

Maşinile japoneze Suzuki Kizashi au fost produse din 2009 până în 2014. Vechiculele au fost asamblate în fabrica din Sagara, Japonia.

Istoria creației Suzuki Kizashi

În 2007, la Salonul Auto de la Frankfurt, a fost prezentat conceptul Suzuki Kizashi cu tracţiune integrală. Maşina avea exterior futurist și lumini ingenioase cu LED-uri. Maşina a fost echipată cu jante din aliaj de 21 inchi.

Conceptul Suzuki Kizashi 2, care a fost prezentat în 2007 la Salonul Auto de la Tokyo semăna mai mult cu un model de serie. Conceptul Suzuki Kizashi 3 a fost prezentat în 2008 la Salonul Auto de la New York.

În 2009, modelul de serie Suzuki Kizashi a devenit disponibil pentru vânzare în Europa, SUA și Japonia. În 2010, maşina a devenit disponibilă în Australia și Noua Zeelandă, iar în 2011 – în India. Maşina era produsă în caroserie sedan.

Motorul a fost amplasat transversal în partea din față a caroseriei. Suzuki Kizashi avea tracţiune pe faţă, dar unele versiuni aveau tracţiune integrală. Maşina era echipata cu roți turnate de 17 şi 18 inchi.

Farurile maşinii erau amplasate în două nişe având grila radiatorului negru între ele. Pe acoperiș a fost prevăzută o umflătură decorativă. Lămpile de ceață rotunde erau integrate direct în bara frontală de protecție.

Maşina avea două țevi de eșapament. Capacul portbagajului era dotat cu a treia lumină de frână. În luminile roșii din spate au fost integrate semnalizatoare albe.

Habitaclul Suzuki Kizashi avea patru locuri pentru pasageri. Scaunele aveau suport lateral bun și tetiere înalte. Cadranele rotunde cu instrumente au fost amplasate într-o nișă adâncă de pe panoul frontal.

La Salonul Auto de la Sydney în 2010, compania a introdus conceptul Suzuki Kizashi Turbo, a cărui unitare de alimentare a fost echipată cu un turbocompresor. În 2011, la Salonul Auto de la New York, au fost prezentate conceptul Suzuki Kizashi Apex cu motor turbo şi conceptul Suzuki Kizashi EcoCharge cu unitate de alimentare electrică hibrid.

În Noua Zeelandă, maşina a primit titlul „Cea mai Bună Maşina a Anului 2010”. Criticii au apreciat extrem de mult siguranţa modelului. Conform rezultatelor testelor de coliziune ANCAP, Suzuki Kizashi a primit maximul de cinci stele. În 2014, producţia maşinii s-a încheiat în mod oficial.

Suzuki Kizashi pe piețele din diverse țări

În 2015, o companie fiică a Suzuki Motor Corporation a început producția Suzuki Kizashi în Pakistan.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Articulatie axiala, cap de bara
Piese de Schimb + Producători Articulatie axiala, cap de bara RIDEX
Piese de Schimb + Mărci auto Articulatie axiala, cap de bara OPEL CORSA
Piese de Schimb + Numărul articolului Articulatie axiala, cap de bara 914T0089
Numărul articolului 925312
Numărul articolului + Producători SKTE-0280368 STARK
OEN 1609013
OEN + Producători 1603258 RUVILLE
loader Vă rugăm să aşteptaţi...