Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. este gol
Profitați de avantajele premium ale serviciului AUTODOC PLUS
Primiți de două ori mai multe bonusuri, economisiți la costurile de livrare.
Taxă anuală
De bază
95 RON
ready-sticker@2xEtichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole
  • Reducere de 20% la opțiunea “Comandă Securizată”
  • Comandă prioritară
Super ofertă
Taxă anuală
Optim
194 RON
plus-bonus2@2xDe două ori mai multe bonusuri!
ready-sticker@2xEtichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole
  • Reducere de 35% la opțiunea “Comandă Securizată”
  • Comandă prioritară
Taxă anuală
Profesional
392 RON
plus-bonus4@2xreducere la livrare
ready-sticker@2xEtichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole
20-percent-sticker@2xReducere personală abonat -20%
  • De două ori mai multe bonusuri!
  • Reducere de 50% la opțiunea “Comandă Securizată”
  • Comandă prioritară

Versiunea gratuită, de probă — 30 zile

Încercați acum
Reducere la livrare
50,00 RON
Taxă de livrare standard
35,00 RON
Taxă de livrare pentru abonații AUTODOC PLUS
atd-logo-plus atd-plus
alt
Abonatul AUTODOC atd-plus primește de două ori mai multe bonusuri comparativ cu numărul standard al Programului de Bonusuri AUTODOC.
Puteți verifica diferența între numărul personal de bonusuri și cel standard dacă achiziționați pachetul Optimum sau Professional și vă logați în contul dumneavoastră.
-20%
Reducerea dumneavoastră va fi mereu mai mare decât cea medie de pe site.
Chiar dacă pe site se oferă 15% reducere, cu abonamentul dumneavoastră AUTODOC PLUS preplătit puteți utiliza oricând reducerea de 20%.
Reducere personală abonat
Reducere la Comanda Securizată
Deveniți un abonat al AUTODOC PLUS și economisiți 20%, 35% sau chiar 50% la opțiunea Comandă Securizată. Alegeți pachetul care vi se potrivește cel mai bine și obțineți oferte și mai bune.
Comanda Securizată vă permite să returnați mărfurile fără a oferi vreun motiv în termen de 200 de zile din data achiziției, în timp ce perioada standard de retur este de numai 14 zile.
Comandă prioritară
Produsele de pe site, pregătite pentru expediere imediată, au o etichetă specială. Alegând aceste produse, aveți posibilitatea de a le rezerva o perioadă, iar după efectuarea plății, comanda dumneavoastră primește statutul de prioritară, fapt ce presupune o colectare și mai rapidă a articolelor din comanda dumneavoastră.
După achitarea AUTODOC PLUS, aveți acces la serviciile enumerate mai sus pentru o perioadă de 1 an calendaristic (pentru 1 lună dacă alegeți plana lunară).
atd-plus
Termeni și condiții generale pentru Autodoc Plus („TCG Plus”)

Prin înregistrarea la Autodoc Plus, sunteți de acord cu termenii și condițiile generale următoare pentru abonamentul dumneavoastră.

1. Furnizor și partener contractual


Partenerul dumneavoastră contractual este

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin

E-Mail [email protected]
Web: www.autodoc24.ro

Administrator: Alexej Erdle

Registrul Comerțului: HRB 114045 B
Tribunalul Berlin-Charlottenburg
Cod TVA: DE260634589

denumită în continuare „Autodoc” sau „noi”.

2. Definiții


Mai întâi, aici veți găsi explicați termenii relevanți pentru abonamentul dumneavoastră Autodoc Plus.

„Etichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole”: cu ajutorul acestui autocolant virtual sunt identificate articolele care se află în stoc în propriile noastre depozite. Acest autocolant virtual este vizibil numai pentru membrii Autodoc Plus.

„Bonusul pentru comanda dumneavoastră se dublează”: pentru fiecare comandă efectuată în cadrul unui abonament Autodoc Plus Optimum sau Professional, se acordă un bonus de două ori mai mare, comparativ cu condițiile obișnuite ale programului de bonusuri.

„Reducere 20% la anumite articole„: Autodoc le acordă membrilor Autodoc Plus Professional o reducere de 20% din prețul inițial, la anumite articole. Dacă reducerea pentru clienții care nu au încheiat un abonament Autodoc Plus Professional este mai mică de 20% din prețul inițial, atunci această reducere va fi majorată la 20% pentru membrii Autodoc Plus Professional. În cazul unei reduceri obișnuite de peste 20% din prețul inițial, membrii Autodoc Plus Professional vor primi reducerea obișnuită și mai avantajoasă pentru ei.

„Proces de comandă securizat”: termenii pentru opțiunea suplimentară „Sicher bestellen” (Proces de comandă securizat) de la punctul 6 al TCG Autodoc se aplică în cazul tuturor comenzilor. Această opțiune este oferită la preț redus pentru membrii Autodoc Plus și permite returnarea gratuită a mărfurilor în primele 200 de zile, fără a oferi un motiv. „Procesul de comandă securizat” nu este disponibil pentru membrii Autodoc Plus pentru mărfuri voluminoase, anvelope și jante și nici pentru articole ale următoarelor mărci: SNO-PRO, PROENERG, BUZZ-RACK și PUMP'IN.

„Statut VIP”: întreaga dumneavoastră comandă va fi procesată cu prioritate mai mare după achiziție și, prin urmare, va fi predată mai rapid furnizorului de servicii de transport, cu condiția ca toate articolele din comanda dumneavoastră să aibă statusul „Pregătit pentru expediere”. În cazul în care comanda dumneavoastră conține și articole fără această etichetare, nu o putem procesa cu prioritate. Nu se vor face expedieri în zilele de sărbătoare legală și în weekend.

„Reducere de 30% la costurile de livrare”: Autodoc le acordă membrilor Autodoc Plus Professional o reducere de 30% la costurile de livrare suportate, cu excepția livrărilor de mărfuri voluminoase, livrărilor pe insule sau livrărilor la adrese din afara UE.

3. Tipurile de abonamente Autodoc Plus și avantajele acestora


La încheierea unui abonament Autodoc Plus, puteți alege între trei tipuri de abonament diferite: „Base”, „Optimum” sau „Professional”.

Vă rugăm să rețineți: beneficiile calității dumneavoastră de membru al AUTODOC Plus NU POT fi accesate prin intermediul aplicației noastre, https://www.auto-doc.ch (Elveția), https://www.autodoc.co.uk/ (Marea Britanie) sau https://www.autodoc.co.no/ (Norvegia).

În plus, se aplică termenii de la punctul 7.

Base

Abonamentul Autodoc Plus Base include următoarele servicii:

- Etichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole pentru comenzile dumneavoastră;
- 20% reducere la opțiuneaProces de comandă securizat;
- Statut VIP al comenzii dumneavoastră.

Optimum

Abonamentul Autodoc Plus Optimum include următoarele servicii:

- Etichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole pentru comenzile dumneavoastră;
- 35% reducere la opțiuneaProces de comandă securizat;
- Statut VIP al comenzii dumneavoastră;
- Bonusul pentru comanda dumneavoastră se dublează.

Professional

Abonamentul Autodoc Plus Professional include următoarele servicii:

- Etichete ‘Pregătit pentru expediere’ pe articole pentru comenzile dumneavoastră;
- 50% reducere la opțiuneaProces de comandă securizat;
- Statut VIP al comenzii dumneavoastră;
- Bonusul pentru comanda dumneavoastră se dublează;
- Reducere de 30% la costurile de livrare (cu excepția livrărilor de mărfuri voluminoase, livrărilor pe insule sau livrărilor la adrese din afara UE);
- Reducere de 20% la anumite articole.

4. Încheierea contractului


Condiția preliminară pentru încheierea unui abonament Autodoc Plus este existența unui cont de client Autodoc. Abonamentul Autodoc Plus este asociat cu contul dumneavoastră de client Autodoc. Dacă încă nu aveți un cont de client Autodoc, puteți deschide un cont de client prin intermediul funcției de înregistrare pe autodoc24.ro. În acest sens, se aplică Termenii și condițiile noastre generale, disponibile la https://www.autodoc24.ro/services/conditiile-generale.

Pentru a încheia un abonament Autodoc Plus, autentificați-vă în contul dumneavoastră Autodoc. Ca parte a procesului de comandă obișnuit, selectați tipul dorit de abonament Autodoc Plus, făcând clic pe mouse, apoi urmați instrucțiunile din procesul de comandă.

Prin apăsarea butonului „Jetzt kaufen” (Cumpărați acum), se materializează un contract între dumneavoastră și Autodoc pe baza acestor TCG Plus. Autodoc vă va trimite apoi un e-mail cu confirmarea abonamentului dumneavoastră Autodoc Plus.

Autodoc își rezervă dreptul de a refuza încheierea unui contract.

5. Stocarea textului contractului


Prin e-mail vă vor fi trimise detalii despre abonamentul dumneavoastră Autodoc Plus, inclusiv un link către aceste TCG Plus, precum și politica de revocare.

6. Colectarea, stocarea și prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal


Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi prelucrate în conformitate cu declarația privind protecția datelor, disponibilă la https://www.autodoc24.ro/services/protectia-datelor-personale.

Datele cu caracter personal pe care le furnizați vor rămâne în contul dumneavoastră de client până când vă anulați abonamentul Autodoc Plus și/sau vă ștergeți contul de client. În plus, vă stocăm datele doar ca parte a obligațiilor noastre de drept fiscal și comercial.

Dacă informațiile dumneavoastră cu caracter personal se modifică, dumneavoastră sunteți singurul responsabil pentru actualizarea acestora. Toate modificările pot fi făcute online după conectare în „Mein Konto” (Contul meu), respectiv „Meine Autodoc Plus Mitgliedschaft” (Abonamentul meu Autodoc Plus).

7. Perioada contractuală


La încheierea unui abonament Autodoc Plus, puteți alege între următoarele perioade contractuale:

Abonament lunar

Dacă alegeți un abonament lunar Autodoc Plus, perioada contractuală este de o lună începând cu ziua încheierii contractului. Perioada contractuală se prelungește automat cu încă o lună, dacă abonamentul Autodoc Plus nu este anulat. Pentru anulare, se aplică termenii de la punctul 11.

Abonament anual

Dacă alegeți un abonament anual la Autodoc Plus, perioada contractuală este de 365 de zile începând cu ziua încheierii contractului. Perioada contractuală se prelungește automat cu încă un an (365 de zile), dacă abonamentul Autodoc Plus nu este anulat. Pentru anulare, se aplică termenii de la punctul 11.

8. Abonament de încercare de 30 de zile


Aveți la dispoziție opțiunea de a testa gratuit Autodoc Plus Optimum timp de 30 de zile.

Abonamentul de încercare poate fi anulat în orice moment, pe parcursul perioadei de 30 de zile. În cazul unei anulări în această perioadă, nu veți suporta niciun cost. În caz de anulare, abonamentul dumneavoastră de încercare Autodoc Plus se încheie la expirarea perioadei de încercare de 30 de zile. Până la expirarea completă a perioadei de încercare, veți păstra avantajele abonamentului de încercare Autodoc Plus.

Dacă nu anulați abonamentul de încercare Autodoc Plus în perioada de încercare, acesta va fi transformat automat într-un abonament lunar Autodoc Plus Optimum. În acest caz, Autodoc vă va trimite un e-mail de confirmare, în conformitate cu punctele 4 și 5. Taxa de membru trebuie plătită imediat, în conformitate cu punctul 9.

Abonamentul de încercare este disponibil o singură dată pentru fiecare persoană. Nu este permisă utilizarea sau înregistrarea unor conturi Autodoc suplimentare pentru a beneficia de abonamentul de încercare.

9. Tarife și perioada de facturare


Tarifele de abonament Autodoc Plus care trebuie plătite depind de tipul selectat și de perioada contractuală. În mod specific, se aplică următoarele prețuri, inclusiv taxa pe valoarea adăugată legală aplicabilă:

Basic

- Abonament anual: 95,00 RON
- Abonament lunar: 10,00 RON

Optimum

- Abonament anual: 194,00 RON
- Abonament lunar: 20,00 RON

Professional

- Abonament anual: 392,00 RON
- Abonament lunar: 40,00 RON

Tarifele de abonament Autodoc Plus trebuie plătite imediat după încheierea abonamentului Autodoc Plus.

În cazul unui abonament lunar, abonamentul Autodoc Plus se înnoiește, iar perioada de facturare se încheie la sfârșitul unei luni. În cazul unui abonament anual, abonamentul Autodoc Plus se reînnoiește, iar perioada de facturare se încheie după 365 de zile calendaristice. După expirarea perioadei de facturare respective, obligația de plată se reînnoiește. Tarifele aplicabile la începutul unei perioade de facturare sunt datorate imediat și plătibile în avans.

În cazul unui abonament de încercare, noua perioadă de facturare începe după expirarea perioadei de încercare.

Taxa de membru datorată în fiecare caz va fi facturată la începutul fiecărei perioade de facturare, folosind metoda de plată selectată. Se aplică condițiile de plată disponibile la https://www.autodoc24.ro/services/conditiile-generale.

10. Întârzieri la plată


Ne autorizați să debităm orice metodă de plată asociată contului dumneavoastră de client Autodoc, dacă metoda de plată principală este refuzată sau nu ne mai este disponibilă pentru plata tarifului abonamentului dumneavoastră Autodoc Plus. Rămâneți responsabil pentru sumele restante. Dacă o plată nu poate fi procesată cu succes, deoarece metoda de plată respectivă a expirat, nu are fonduri suficiente sau eșuează din alt motiv și nu vă anulați contul, accesul dumneavoastră la serviciul nostru poate fi blocat până când vom debita cu succes o metodă de plată valabilă.

Dacă sunteți în întârziere cu plata tarifelor pentru abonamentul dumneavoastră Autodoc Plus, avem dreptul să compensăm toate plățile ulterioare, cu excepția cazului în care se specifică altfel, în următoarea ordine: tarifele restante pentru abonamentul Autodoc Plus, tarifele curente pentru abonamentul Autodoc Plus, cheltuieli cu recuperarea creanțelor, costuri suplimentare, cheltuieli de judecată, tarife de procesare, dobânzi de întârziere, cereri de despăgubire.

11. Încetarea contractului


Vă puteți anula abonamentul Autodoc Plus în orice moment, fără o perioadă de preaviz și fără a oferi motive. În acest scop, apăsați butonul corespunzător „Autodoc Plus Mitgliedschaft beenden” (Încetare abonament Autodoc Plus) din contul dumneavoastră Autodoc Plus.

În cazul unei anulări, abonamentul Autodoc Plus va continua până la sfârșitul perioadei respective a abonamentului și de facturare. Odată cu încetarea abonamentului Autodoc Plus, încetează și toate avantajele abonamentului Autodoc Plus. Cu toate acestea, aveți libertatea să vă reînnoiți abonamentul Autodoc Plus în orice moment după încetarea contractului.

După încetarea abonamentului Autodoc Plus, bonusurile acordate în cadrul programului de bonusuri Autodoc vor fi păstrate, în conformitate cu condițiile de acordare a bonusurilor, disponibile la https://www.autodoc24.ro/bonus-system. Nu există niciun drept suplimentar, în special privind plata bonusurilor.

Autodoc își rezervă dreptul de a întrerupe în orice moment programul Autodoc Plus. În acest caz, tarifele vă vor fi rambursate proporțional pentru perioada în care nu mai puteți utiliza abonamentul.

Ne rezervăm dreptul de a anula abonamentul dumneavoastră Autodoc Plus fără preaviz, din motive serioase. Vă putem anula abonamentul Autodoc Plus fără preaviz, în următoarele condiții:

- Oferiți informații incorecte sau incomplete la înregistrare,
- Încălcați în mod repetat alte obligații contractuale și nu vă abțineți de la încălcarea obligațiilor nici după solicitarea noastră,
- Devin cunoscute circumstanțe care fac ca o încetare a contractului să fie necesară, ținând cont de interesele reciproce.

În acest caz, Autodoc vă va rambursa parțial taxele pe care le-ați plătit pentru perioada neutilizată.

În cazul anulării de către Autodoc, nu aveți dreptul la încheierea unui nou abonament Autodoc Plus, nici măcar sub un alt nume sau cu o altă denumire.

12. Răspundere


În ceea ce privește abonamentul Autodoc Plus, Autodoc este răspunzător în conformitate cu punctul 16 al TCG, disponibile la https://www.autodoc24.ro/services/conditiile-generale.

În conformitate cu stadiul tehnologic actual, comunicarea datelor prin internet nu poate fi garantată fără erori și/sau disponibilă în orice moment. Nu suntem răspunzători pentru disponibilitatea constantă și neîntreruptă a serviciilor noastre.

13. Soluționarea online a litigiilor: informații conform art. 14 secțiunea 1 din Regulamentul 2013/524/UE privind arbitrajul în materie de consum, și arbitrajul în materie de consum: informații conform § 36 VSBG (legea germană privind soluționarea litigiilor în materie de consum)


Se aplică punctele 17 și 18 din TCG generale ale companiei noastre, disponibile la https://www.autodoc24.ro/services/conditiile-generale.

14. Dispoziții finale


Legislația Republicii Federale Germania se aplică în cazul abonamentului Autodoc Plus, cu excluderea Convenției Națiunilor Unite asupra contractelor de vânzare internațională de mărfuri. Acest lucru nu se aplică în cazul consumatorilor în legătură cu anumite dispoziții care, în temeiul legii, s-ar aplica fără această clauză (adică, de obicei, ale țării în care consumatorul își are domiciliul), care sunt obligatorii și de la care nu se pot face derogări prin acord.

Locul de jurisdicție exclusiv pentru toate litigiile care decurg din sau în legătură cu acest contract este Berlin, cu condiția ca părțile contractante să fie comercianți sau să nu aveți un loc general de jurisdicție în Germania sau într-un alt stat membru al UE sau să vă fi mutat reședința permanentă în străinătate după ce acești termeni de utilizare au intrat în vigoare sau reședința ori reședința obișnuită să nu fie cunoscute la momentul acționării în justiție.

Avem dreptul de a modifica sau adapta aceste TCG Plus pe durata contractului, cu efect pentru viitor, dacă acest lucru devine necesar, de exemplu, în cazul modificărilor în legi sau jurisprudență. Vă vom trimite condițiile modificate sub formă de text înainte de intrarea în vigoare planificată și vom evidenția în special noile reglementări și data intrării în vigoare. În același timp, vă vom oferi o perioadă rezonabilă de timp pentru a declara dacă acceptați TCG Plus modificate, pentru utilizarea ulterioară a serviciilor. Dacă nu se oferă nicio declarație în această perioadă, condițiile modificate vor fi considerate acceptate. La începutul perioadei, vă vom anunța separat despre această consecință legală, adică dreptul la contestație, perioada de contestație și importanța păstrării tăcerii. Acest mecanism de modificare nu se aplică modificărilor principalelor obligații contractuale ale părților.

Lipsa de validitate legală a dispozițiilor individuale nu afectează caracterul obligatoriu al celorlalte clauze.

15. Dreptul de revocare


În calitate de consumator, aveți dreptul de revocare în conformitate cu instrucțiunile de mai jos. Consumatorul este orice persoană fizică care încheie o tranzacție legală în scopuri care, în mare parte, nu pot fi atribuite activității sale profesionale comerciale sau independente.

POLITICA DE REVOCARE

DREPTUL DE REVOCARE

Aveți dreptul de a revoca acest contract în termen de paisprezece zile, fără a oferi niciun motiv.
Perioada de revocare este de 14 zile începând cu ziua încheierii contractului.

Pentru a vă exercita dreptul de revocare, trebuie să ne informați:

Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin („Autodoc”); Telefon: +40 31 630 26 46; E-mail: [email protected]; Fax: +49 30 208 478 250,

despre decizia dumneavoastră de a revoca acest contract printr-o declarație clară (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, prin telefon, fax sau e-mail). În acest scop, puteți utiliza modelul formularului de revocare anexat, dar acest lucru nu este obligatoriu.

Pentru a respecta termenul de revocare, este suficient să trimiteți notificarea dumneavoastră cu privire la exercitarea dreptului de revocare înainte de expirarea perioadei de revocare.

CONSECINȚELE REVOCĂRII

Dacă revocați acest contract, trebuie să vă rambursăm toate plățile primite de la dumneavoastră, imediat și cel târziu în termen de paisprezece zile din ziua în care am primit notificarea dumneavoastră de revocare a acestui contract. Pentru această rambursare, folosim același mijloc de plată pe care l-ați folosit în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care s-a stabilit altceva în mod expres cu dumneavoastră; în niciun caz nu vi se va percepe vreo taxă pentru această rambursare.

Model pentru formularul de revocare, conform Anexei 2 la articolul 246a § 1 secțiunea 2 S. 1 Nr. 1 și § 2 secțiunea 2 Nr. 2 EGBGB (Legea introductivă privind Codul civil german)

Dacă doriți să revocați contractul, vă rugăm să completați acest formular și să îl trimiteți înapoi:

Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Germania, fax: +49 30 208 478 250, e-mail: [email protected]

– Sfârșitul politicii de revocare –

loader Vă rugăm să aşteptaţi...