Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Anvelope 225 45 R17

Producători
Alegeți din 700 225/45 R17 Anvelope auto de înaltă calitate!
Rezultate pe pagină:

Anvelopele 225/45 R17 pentru autoturisme au următoarele caracteristici: lățimea profilului de 225 mm, raportul dintre înălțime și lățime de 45%, iar diametrul jantei de 17 inchi. Aceste anvelope cu profil jos sunt populare în rândul proprietarilor de mașini care preferă stilul de condus sportiv. Sunt adesea instalate în locul anvelopelor de diametru mai mic, însoțite de înlocuirea roților.

Avantaje

  • Rezistență la uzare. Carcasa ranforsată sporește durata de viață a anvelopelor și previne deformarea acestora în timpul exploatării.
  • Indice de viteză mare. În medie, viteza maximă permisă pentru anvelopele de vară este de 240–300 km/h, iar pentru cele de iarnă - 160-200 km/h.
  • Zona de contact sporită. Acest lucru reduce distanța de frânare și asigură o aderență bună pe asfaltul uscat.
  • Menținerea stabilității direcționale a vehiculului. Zona durabilă a umerilor asigură un nivel sporit de rigiditate la manevre. În plus, acestea asigură un răspuns precis la comenzile de direcție.

Anvelope de înaltă calitate cu asemenea parametri pot fi întâlnite în cataloagele multor producători. Cele mai populare branduri includ Zeta, Star Performer, Insa Turbo, Seiberling, Matador, Gislaved, Barum, Kumho, Continental și Hankook.

Autodoc24.ro este un magazin online mare cu anvelope 225/45 R17 pentru autoturisme

Dacă nu doriți să pierdeți timpul căutând anvelope cu prețul potrivit, care să corespundă perfect caracteristicilor tehnice ale vehiculului dumneavoastră, deveniți clientul magazinului nostru online. Aici veți găsi o gamă vastă de produse, de la branduri diverse și veți putea cumpăra anvelope 225/45 R17 pentru autoturisme rapid și ieftin. Comandați și convingeți-vă și singur de avantajele cumpărăturilor online.