1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul FORD ECOSPORT

Ford EcoSport

Modelul Ford EcoSport este un crossover produs din 2003 până în prezent. Inițial, automobilul era realizat la fabrica din Camaçari, Brazilia, însă apoi asamblarea a fost demarată și în alte țări. Până în prezent, au fost lansate două generații și două restyling-uri ale modelului.

Ford EcoSport I generație

Crossover-ul a fost creat în sediul american al companiei special pentru piețele din Brazilia, Mexic și Argentina. Automobilul a fost dezvoltat pe baza modelului european Ford Fusion și proiectat pentru zone cu umiditate ridicată. Baza modelului a fost platforma Ford B3. Producția de serie a primei generații a început în 2003. Automobilul a devenit unul dintre cele mai de succes modele în America de Sud.

Caracteristica distinctivă a autoturismelor Ford EcoSport era designul elegant al exteriorului: farurile mari erau conectate vizual cu grila decorativă a radiatorului, bara de protecție frontală era protejată de o căptușeală masivă din plastic, iar ușile laterale erau decorate cu elegante moulding-uri negre.

Ford EcoSport I generație restyled

În 2007, dezvoltatorii au supus modelul unui restyling. A fost remodelată forma farurilor din față și din spate și cea a ambelor bare de protecție. Cabina a fost îmbunătățită: schimbările au afectat panoul de bord și materialele finisajelor.

Intenția designerilor era ca modelul EcoSport să arate ca Ford Fiesta, automobil de asemenea popular în America. Până în 2012 au fost vândute în jur de 700 000 de exemplare ale modelului.

Ford EcoSport II generație

A doua generație a modelului Ford EcoSport a fost prezentată la Salonul Auto de la New Delhi, în 2012. Câteva luni mai târziu, automobilele de-a doua generație au început a fi asamblate în Brazilia, India, China, Rusia, Thailanda și Vietnam. Modelul era echipat de obicei cu tracțiune frontală: versiunea automobilului cu tracțiune integrală a fost lansată doar în Brazilia.

Automobilele erau dotate cu sistemul de infotainment Ford SYNC, frâne cu antiblocaj (ABS), sistem electronic de stabilitate (ESP), precum și senzori de distanță și de parcare. În plus, designerii au stabilizat la maximum suspensiile și au îmbunătățit sistemul de prevenție a supraîncălzirii motorului. De asemenea, a crescut performanța motoarelor, și în același timp a fost redusă mărimea și greutatea lor.

În 2013, a doua generație Ford EcoSport pentru piața europeană a fost prezentată la Barcelona. Modelul a fost pus pe piață în 2014.

Ford EcoSport II generație restyled

În 2014 a avut loc un restyling lejer al modelului. Designului exteriorului a suferit schimbări nesemnificative și roata de rezervă a fost eliminată de pe ușa portbagajului. Toate celelalte caracteristici şi specificaţii au rămas neschimbate.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Set faruri de zi
Piese de Schimb + Producători Set faruri de zi OSRAM
Piese de Schimb + Mărci auto Set faruri de zi OPEL
Piese de Schimb + Numărul articolului Set faruri de zi 258-131
Numărul articolului 50267081
Numărul articolului + Producători 8113850100 OSRAM
OEN 999521030
OEN + Producători 14591487 OSRAM
loader Vă rugăm să aşteptaţi...