Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. este gol
vedere
Selectați categoria
Producători
337 Articole

Suporturile pentru numărul de înmatriculare permit fixarea sigură a plăcuțelor de înmatriculare a automobilului, reducând astfel riscul pierderii sau furtului acestora. Mai mult, accesoriile sunt folosite ca ornamente, unele dintre ele oferind inclusiv protecție solară, împotriva umezelii, murdăriei etc.

Tipuri de suporturi pentru numarul de înmatriculare

După materialul de producție:

  • Din plastic. Sunt produse flexibile și ușoare. De regulă, sunt confecționate din polistiren, polipropilenă sau policarbonat. Asemenea elemente sunt rezistente la temperaturi reduse, acizi și substanțe alcaline. Modelele din plastic se montează rapid și sunt ieftine.
  • Din metal. Produse fiabile și rezistente la șoc. De obicei sunt realizate din oțel sau aluminiu. Pot fi cromate, ceea ce le oferă rezistență la temperaturi situate între −40 și +80 °С.
  • Din silicon. Accesorii flexibile, care constau dintr-o carcasă ddin metal, acoperită cu silicon. Sunt rezistente la soluțiile chimice. Se prind strâns de bara de protecție, nu se întind în timpul exploatării și nu se decolorează la soare.

După construcție:

  • Plăcuțe întregi. Plăcuțele de înmatriculare se prind de suport cu ajutorul câtorva șuruburi autofiletante. Asemenea modele se disting prin prețul accesibil, însă montarea lor necesită unelte speciale.
  • Accesorii auto alcătuite dintr-o carcasă și capac. Prima parte este atașată cu șuruburi, iar cea de-a doua este montată în canelurile disponibile. Capacul este blocat cu o clemă cu arc specială.

Multe modele sunt decorate cu ornamente, cum ar fi logoul brandului mașinii,texte, abțibilduri, modetele etc. Mai mult, în cataloage veți găsi accesorii echipate cu cameră vedere marșarier, utilă la parcare. Destul de căutate sunt și accesoriile cu lumini încorporate.

Instrucțiuni de utilizare a suporturilor numărului de înmatriculare

  1. Atunci când le montați, respectați recomandările producătorului. Aveți grijă să nu deteriorați vopseaua mașinii. Rețineți că elementele de fixare și accesoriul nu trebuie să acopere numărul de înmatriculare.
  2. Pentru montare folosiți șurubelnița și elementele de fixare corespunzătoate, cu excepția cazurilor în care instrucțiunile prevăd utilizarea altor ustensile. Plăcuțele vin de obicei cu elementele de fixare incluse.
  3. Dacă elementele de fixare se uzează mai repede decât suporturile, înlocuiți elementele de fixare. Mulți producători oferă kituri de fixare suplimentare.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

În magazinul nostru online puteți cumpăra fără bătăi de cap suporturi pentru numărul de înmatriculare de la producători renumiți. Verificați gama noastră de produse, prețurile și promoțiile în desfășurare, pe site sau în aplicația mobilă - cumpărăturile vă vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil, la adresa menționată.

loader Vă rugăm să aşteptaţi...