Plus
Testați contul premium
0   Articole
#
0,00 RON
Coșul dvs. de cumpărături este gol

Covorase auto

vedere
Producători
6039 Articole

Preșuri auto: ce trebuie să cunoașteți

Covorașele auto protejează podeaua mașinii împotriva umezelii și murdăriei, ușurând considerabil procesul de curățare. În plus, acestea pot deveni pata de culoare în interiorul mașinii.

Tipuri de covorașe auto

După materailul de producție:

  • Din cauciuc. Aceste produse clasice protejează bine împotriva murdăriei și umezelii. Sunt ieftine, rezistente și durabile.
  • Din poliuretan. Accesorii practice și ușoare, asemănătoare ca aspect cu cele din cauciuc. Se remarcă prin flexibilitate înaltă și rezistență la îngheț, având în schimb un preț mai mare.
  • Din material textil. Sunt accesorii rezistente la uzură, realizate din materiale sintetice, cu bază cauciucată. Avantajul lor principal îl constituie gama vastă de culori, iar dezavantajul - întreținerea relativ dificilă.
  • Din hârtie. Produse de unică folosință, care absorb rapid umezeala. Protejează podeaua împotriva murdăriei în timpul exploatărilor scurte a mașinii.

Există covorașe auto universale, precum și covorașe adaptate anumitor modele de mașini. Primele se potrivesc diferitor mașini, însă pot să nu acopere întreaga suprafață a podelei. Covorașele din a doua categorie sunt realizate pentru o anumită marcă și un anume model de mașini, se potrivesc perfect contururilor interiorului, acoperind întreaga suprafață, fără spații. Unele accesorii pot avea nituri, clame, cârlige, ocheți, crampoane antialunecare sau alte detalii menite să asigure o fixare bună de podea.

Deasemenea, accesoriile diferă între ele după înălțimea bordurilor. De obicei, aceasta variază între 1 și 4 cm. Acest parametru trebuie luat în calcul atunci când le alegeți. Bordurile mai înalte protejează mai bine podeaua împotriva murdăriei și umezelii, însă în unele cazuri acestea pot împiedica apăsarea pedalelor de către șofer.

Sfaturi pentru utilizarea covorașelor auto

  1. Produsele din cauciuc sau poliuretan se curăță ușor cu apă călduță, iar în cazul murdăririi considerabile, se pot folosi substanțe de curățare speciale.
  2. Covorașele din material textil se curăță cu peria sau aspiratorul. Nu se recomandă baterea produselor textile, întrucât există riscul de a le deteriora. În cazul petelor persistente, puteți folosi produse chimice destinate special pentru asemenea materiale.
  3. Pentru uscare, accesoriile trebuie agățate pe verticală, fără îndoire, astfel încât apa să se scurgă din ele. Nu se recomandă să le stoarceți, întrucât acest lucru afectează în mod negativ baza materialului.

AUTODOC: cumpărături online convenabile

Pentru a cumpăra covorașe auto într-un mod confortabil trebuie doar să vă înregistrați în magazinul nostru online. Am creat un catalog intuitiv, unde veți găsi ușor produsele necesare. În cazul în care aveți întrebări, nu ezitați să contactați serviciului nostru de asistență clienți. Specialiștii noștri vă vor consulta online sau telefonic, vă vor informa cu privire la promoțiile noastre și, în caz de nevoie, vă vor ajuta să alegeți produsele potrivite. Deveniți clientul nostru și beneficiați de avantajele serviciilor de primă clasă.

loader Vă rugăm să aşteptaţi...