1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul NISSAN PIXO

Nissan Pixo

Mașinile de oraș cu tracțiune pe față Nissan Pixo au fost produse din 2009 până în 2013. În acești patru ani, pe piață a fost scoasă o singură generație a modelului.

Istoria creării modelului Nissan Pixo

Prezentarea modelului Nissan Pixo a avut loc în 2008, la salonul auto de la Paris. Automobilele au intrat pe piață la începutul anului următor. Acestea erau disponibile cu caroserie hatchback cu 5 uși. Habitaclul era prevăzut cu un loc pentru șofer și trei pentru pasageri.

Elementele principalele ale opticii față erau combinate în două blocuri în formă de lacrimă. Farurile de ceață erau integrate direct în bara de protecție frontală, iar între acestea era montată grila de radiator cu găuri mari patrate. Pe capota modelului Nissan Pixo erau realizate ștanțări în formă de trapez.

În partea de sus a ușii din spate erau montate stopurile. Ușa era dotată cu ștergător. Elementele optice masive din spate erau poziționate deasupra moldingului negru lat. Mașina era disponibilă în princiapl cu caroserie de culoare roșie, însă, opțional, erau disponibile și alte culori.

Pachetul de bază al modelului Nissan Pixo includea servodirecție electrică, sistem electronic de distribuire a forțelor de frânare (EBD), sistem de frânare antiblocare (ABS), sistem de frânare de urgență (Brake Assist), patru airbag-uri, coloană de direcție reglabilă în înălțime și sistem de prindere Isofix pentru scaunele copiilor.

În calitate de opțiuni suplimentare se ofereau lumini de ceață, program electronic de stabilitate (ESP), geamuri frontale electrice, închidere centralizată cu telecomandă, scaun reglabil pentru șofer, sistem CD-audio cu două difuzoare, aer condiționat cu sistem de filtrare și scaune spate pliabile.

Automobilul avea ampatamentul de 2360 mm. Greutatea era de 930-955 kg. Motorul modelului Nissan Pixo era conform standardelor ecologice Euro 5. La testele de impact EuroNCAP mașina a obținut doar trei stele.

Nissan Pixo pe piața din diferite țări

În India, mașina era vândută sub numele de Suzuki Alto și Maruti Suzuki India.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Garnitura galerie admisie
Piese de Schimb + Producători Garnitura galerie admisie AJUSA
Piese de Schimb + Mărci auto Garnitura galerie admisie AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului Garnitura galerie admisie 13206300
Numărul articolului 71-27744-00
Numărul articolului + Producători 413.900 ELRING
OEN 06E129717
OEN + Producători 077129717N REINZ
loader Vă rugăm să aşteptaţi...