1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul NISSAN SENTRA

Nissan Sentra

Producția modelului Nissan Sentra a început în 1982 și continuă până în prezent. Până acum pe piață au fost scoase șapte generații și două variante restilizate. Producția a fost organizată în Japonia, SUA, Mexic, Filipine, Indonezia și Malaezia. Ultima generație de mașini se asamblează în Rusia, China, Japonia, Malaezia, Mexic, Tailanda, SUA și Taiwan.

Nissan Sentra 1982–1999

Automobilul Nissan Sentra a apărut pe piață în 1982. Acesta a fost creat pe baza modelului Nissan Sunny și era destinat pieței nord-americane. Până în 1999 au fost scoase patru generații de mașini.

Automobilele din prima generație, Nissan Sentra B11, erau disponibile cu caroserie hatchback cu 3 uși, break cu 5 uși și sedan cu 2 și 4 uși. Odată cu ieșirea pe piață a automobilelor din a doua generație, Nissan Sentra B12, gama de caroserii a fost completată și cu coupe. Automobilele Nissan Sentra B13 ( a treia generație) au fost produse cu caroserie sedan și coupe. Odată cu a patra generație de automobile, Nissan Sentra B14, s-a decis să rămână doar varianta de sedan.

Designul și carcateristicile tehnice ale mașinilor au fost îmbunătățite în mod constant. Caroseria unghiulară a devenit din ce în ce mai rotunjită, până a devenit aerodinamică. A patra generație de mașini erau echipate cu sistem de frânare antiblocare (ABS), două airbag-uri, pachet electric și computer de bord.

Nissan Sentra B15

A cincea generație de sedane Nissan Sentra au fost produse în perioada 1999-2006. Acestea aveau dimensiuni mai mari și un design nou. Farurile au devenit transparente, iar grila de radiator avea forma unui fagure.

Noile bare de protecție, cu prize de aer largi, confereau automobilului un aspect stilat și modern. Pentru tapițerie erau folosite materiale de o mai bună calitate. Unele pachete de dotări ofereau și volan îmbrăcat în piele.

În 2004, designul Nissan Sentra B15 a fost ușor îmbunătățit. Mașina a primit bare de protecție noi, cu lumini de ceață modificate. Logotipul companiei, situat în centrul grilei de radiator, a fost mărit.

Nissan Sentra B16

A șasea generație de mașini au debutat în 2006, la salonul auto internațional nord-american. Aceste automobile au fost produse până în 2012. Nissan Sentra B16 avea un design mai sport și mai dinamic. Partea din față a fost decorată cu faruri mari, în formă de diamant, și o grilă de radiator cromată. Bara de protecție masivă, cu priză de aer mare, conferea automobilului un aspect impunător. Interiorul se distingea prin ergonomie și confort. Scaunele mari și anatomice se reglau pe câteva poziții. Pachetele scumpe ofereau și tapițerie din piele.

În 2009 mașinile au fost ușor restilizate. Schimbările au afectat luminile din față și spate, grila de radiator și lista de opțiuni disponibile.

Nissan Sentra B17

Sedanele Nissan Sentra B17 au debutat în 2012, la salonul auto de la Beijing. A șaptea generație de automobile Sentra avea interiorul și exteriorul complet restilizat. A fost modificată forma luminilor față și spate. Luminile aveau inserții LED. Erau oferite scaune noi. Pachetul de bază includea sistem de control al stabilității (ESC), două airbag-uri, scaune încălzite, oglinzi laterale și geamuri electrice.

Nissan Sentra B17 restilizat

În 2016 Nissan Sentra B17 a fost restilizat. Schimbări minore au afectat farurile, barele de protecție, capota, compartimentul de bagaje și designul jantelor.

Nissan Sentra pe piața din diferite țări

Nissan Sentra avea modele gemene: Nissan Pulsar, Nissan Sylphy, Nissan Sunny și Nissan Tsuru.

Sondaj clienți despre NISSAN SENTRA

Notă medie clienți

3.1/5

din 154 comentarii

 • Prețul

  5
  2
 • Calitatea de asamblare

  5
  1
 • Design caroserie

  7
  4
 • Ergonomia

  3
  2
 • Capacitatea compartimentului de bagaje

  4
  3
 • Confort scaune din față

  6
  4
 • Spațiu interior

  5
  2
 • Performanța suspensiei

  4
  5
 • Răspuns direcție

  3
  2
 • Convenabil pentru călătorie

  4
  3
 • Consumul de combustibil

  7
  3
 • Performanța vehiculului

  9
  4
 • Setări volan

  5
  5
 • Cutia de viteze

  7
  4
 • Cruise control

  5
  2
 • Ținuta de drum

  8
  1
 • Costul de întreținere

  1
  4
 • Disponibilitate service și piese de schimb

  2
  5
 • Calitatea caroseriei

  5
  3

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Discuri Frana
Piese de Schimb + Producători Filtru Ulei BOSCH
Piese de Schimb + Mărci auto Bujii MITSUBISHI
Piese de Schimb + Numărul articolului Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) 3 397 011 549
Numărul articolului 029 600 2400
Numărul articolului + Producători 116122 SWF
OEN MZ690114
OEN + Producători 3 397 011 549 MEYLE
loader Vă rugăm să aşteptaţi...