1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul FORD B-MAX

Ford B-Max

Ford B-Max este un minivan cu cinci uşi bazat pe a șasea generație a modelului Ford Fiesta. Automobilele sunt realizate în România, la uzina Automobile Craiova, din 2011 până în prezent. În acest timp, a fost lansată doar o singură generație a automobilului.

Istoria modelului Ford B-Max

Conceptul automobilului a fost prezentat la Geneva Motor Show, în 2011. Una dintre caracteristicile sale interesante era lipsa de mânere la uși, înlocuite cu senzori. Exteriorul se deosebea cu un acoperiș panoramic, o grilă a radiatorului cromată de formă trapezoidală și faruri din față mari și cu borduri ascuţite. Modelul Ford B-Max definitiv a fost prezentat la Geneva în 2012. Automobilele au început să fie comercializate câteva luni mai târziu.

În model sunt absente suporturile de mijloc care separă ușile din față de cele din spate. În schimb, inginerii companiei au întărit structura ușilor cu oțel de înaltă rezistență. Astfel, lăţimea maximă de deschidere a ușilor a crescut până la 1,5 metri, cu nici o pierdere de rigiditate a caroseriei.

Echipamentul standard al modelului include centrul multimedia cu control vocal Ford Sync, o cameră din spate, un sistem de control al climei și un sistem de încălzire al parbrizului. În caz de necesitate, volumul compartimentului de bagaje poate ajunge la aproape 1500 de litri, prin plierea scaunelor din spate.

Două variante ale modelului sunt echipate cu motoare EcoBoost, care se deosebesc print-o performanţă înaltă, un consum de combustibil redus, încălzire rapidă și o protecție sporită a mediului.

În cazul detectării unui obstacol în direcția de mișcare, sistemul special Active City Stop oprește automat automobilul. Pentru siguranța în viraje, sistemul Torque Vectoring Control distribuie automat cuplul între roți.

Pentru a preveni derapajele, automobilul este echipat cu un sistem de control al stabilităţii (ESP). Este prevăzută de către producător posibilitatea de a activa apelul automatic la serviciile de urgență în cazul unui accident rutier. Rezultatele testelor EuroNCAP demonstrează că designerii au reușit să atingă un nivel de siguranță excelent: modelul Ford B-Max a primit scorul maxim de 5 stele.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Discuri Frana
Piese de Schimb + Producători Filtru Ulei STARK
Piese de Schimb + Mărci auto Bujii TOYOTA
Piese de Schimb + Numărul articolului Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) SKWIB-0940010
Numărul articolului 575561
Numărul articolului + Producători 3 397 011 630 BOSCH
OEN 05018407AA
OEN + Producători 1612434680 VALEO
loader Vă rugăm să aşteptaţi...