1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul MERCEDES-BENZ CITAN

Mercedes-Benz Citan

Producția modelului Mercedes-Benz Citan W415 a început în 2012 și continuă şi în prezent. Automobilul este lansat în caroserie microbuz și dubă. Modelul Renault Kangoo a fost luat ca bază pentru crearea modelului. Producția se desfăşoară la uzina companiei Renault din Franța.

Istoria modelului Mercedes-Benz Citan W415

Duba Mercedes Citan Kombi W415 a debutat la expoziția industrială de la Hanovra. Ea a reprezentat maşina franceză Renault Kangoo modificată. Singura diferență esențială a fost calitatea materialelor utilizate pentru finisarea interiorului. Erau disponibile microbuze cu cinci locuri și cu șapte locuri.

Pe lângă microbuz, a fost lansată în 2013 duba Mercedes-Benz Citan Furgon W415. Acesta a fost lansată în trei variante, care diferă una de alta în lungime: 3 937 mm, 4 321 mm și 4 705 mm. Volumul maxim al portbagajului era de 3,1 m³, iar capacitatea de încărcare însuma 630 kg.

Suspensia din faţă a modelului Mercedes-Benz Citan Furgon W415 era echipată cu arcuri McPherson, iar cea din spate avea bară de torsiune. Mașina se caracteriza nu numai printr-un consum eficient de combustibil, ci şi prin volumul minim de substanțe nocive eliberate în atmosferă – respectarea deplină a standardului Euro-5.

Începând cu 2013, compania Intax oferă Mercedes-Benz Citan în orice nuanţă și cu un set de opțiuni suplimentare, în funcție de dorințele clientului.

Curiozităţi

În 2012, corporația germană de automobile, împreună cu Richard Dean Anderson, a început campania de marketing pentru Mercedes-Benz Citan - mini-seria „MacGyver și Noul Citan”. Filmările au avut loc în vara anului 2012 în Africa de Sud, în orașul Johannesburg.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Termostat
Piese de Schimb + Producători Termostat ESEN SKV
Piese de Schimb + Mărci auto Termostat RENAULT MEGANE
Piese de Schimb + Numărul articolului Termostat 20SKV021
Numărul articolului 7.8710S
Numărul articolului + Producători TX 100 89D BEHR THERMOT-TRONIK
OEN 1106000Q0B
OEN + Producători 1106000Q0M FACET
loader Vă rugăm să aşteptaţi...