1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul MERCEDES-BENZ CLA

Mercedes-Benz CLA Class

Producția modelului Mercedes-Benz Clasa CLA a început în 2013 și continuă şi în prezent. Pe piața automobilelor, maşinile sunt produse în caroserie sedan. Asamblarea automobilelor se face în Ungaria și India.

Istoria modelului Mercedes-Benz CLA Class

Conceptul Style Coupe a fost lansat în 2012, în cadrul Avant/Garde Diaries din Los Angeles. Mai târziu a fost lansat la Salonul Auto din China. Debutul modelului de serie coupe Mercedes-Benz CLA Class C177 a avut loc în 2013, la Salonul Auto Internaţional Nord American. În 2015 au început vânzările Mercedes-Benz CLA-Classe X117 în caroserie break.

Aceasta maşină se distinge de alți reprezentanți ai gamei de modele ale producătorului german prin stilul sport și caracteristicile precise de funcționare. Exteriorul maşinii are linii similare cu Mercedes-Benz CLS Class, dar designul automobilelor de serie diferă ușor de concept. Partea frontală este decorată cu o grilă a radiatorului masivă şi neagră, cu inserţii cromate şi lamelei argintii, creând impresia de bijuterii încrustate. Capota mare cu nervuri de întărire este, de asemenea, o caracteristică specifică a mașinii.

Modulele de iluminat cu LED-uri ale modelului Mercedes-Benz CLA Class sunt amplasate sub geamul farurilor. O astfel de decizie a permis obținerea unor lumini strălucitoare pentru direcție și semnalizatoare.

Suprafața tuturor elementelor din interiorul modelului Mercedes-Benz CLA Class este acoperit cu un strat de culoare galvanică „Silvershadow”, care dă impresia utilizării unei cantități mari de metal în finisajul interior. Există cinci deflectoarele rotunde ale sistem de ventilație pe tabloul de bord, cu posibilitatea de configurare a direcției aerului. Afişajul cu bordură cromată este situat la o distanță corespunzătoare de şofer, modulul de telefon cu interfață Bluetooth este plasat în cotiera centrală, iar 12 butoane de control sunt amplasate pe volan.

În habitaclu există scaune cu suport lombar în patru trepte. În spatele scaunelor din față, există două camere de aer, care fac scaunele confortabile și ergonomice. Toate maşinile sunt echipate cu sistem electronic de reglare a scaunelor din față, cu parametrii de memorare și de încălzire. Spătarele scaunelor din spate pot fi pliate separat, ceea ce permite creșterea volumului portbagaului de la 495 la 1354 l în sedan.

Sistemul de siguranță include sistemul Adaptive Brake cu funcția HOLD care împiedică mișcarea spontană a mașinii la opriri scurte. De asemenea, frâna electrică de parcare și sistemul de comutare automată a farurilor sunt responsabile cu siguranța.

Există o caracteristică mai specială a modelului Mercedes-Benz CLA Class – există posibilitate de a fixa oglinda laterală în apropierea pasagerului în așa fel încât este posibil să se examineze roata din spate. Datorită sistemului Parktronic cu funcție de căutare a unui loc de parcare şi asistenţă la parcare la plecare, Mercedes-Benz CLA Class este considerată una dintre cele mai confortabile maşini.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Set curea transmisie cu caneluri
Piese de Schimb + Producători Set curea transmisie cu caneluri GATES
Piese de Schimb + Mărci auto Set curea transmisie cu caneluri AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului Set curea transmisie cu caneluri K036PK1070
Numărul articolului 6PK799 ELAST T1
Numărul articolului + Producători VKMA 31098 SKF
OEN 03L998037D
OEN + Producători 030145933R CONTITECH
loader Vă rugăm să aşteptaţi...