1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul MERCEDES-BENZ GLK

Mercedes-Benz GLK Class

Mercedes-Benz GLK Class este un crossover elegant, produs din anul 2008 până în prezent. Asamblarea acestor masini se desfăşoară în Bremen, Germania. Până în prezent au fost lansate o generație și o restilizare a maşinii.

Mercedes-Benz GLK Class X204

Crossover-ul Mercedes-Benz GLK Class a debutat la Salonul Auto de la Detroit în 2008. Câteva luni mai târziu a început producția de serie. La crearea maşnii, compania a acordat o atenție considerabilă reducerii emisiilor nocive. Maşinile cu alimentare pe benzină respectă cerinţele standardului Euro-5, iar cele pe motorină – pe cele ale standardului Euro 4. Sistemul pe a adus o îmbunătățire semnificativă a caracteristicilor dinamice ale mașinii.

Tracțiunea pe patru roți era asigurată de sistemul 4Matic. Pachetul de bază Mercedes-Benz GLK Class includea sistemul audio, acționarea electrică a scaunelor din față, controlull temperaturii, senzori de precipitaţii, faruri de ceață, sistemul de navigație. Era posibilă comandarea unui radio prin satelit și unei trape panoramice.

Designul interior strict și estetic al modelului Mercedes-Benz din clasa GLK era completat cu inserții din lemn natural şi numeroase elemente cromate. Tetierele active, centurilor de siguranță cu preîntinzător, airbaguri frontale, laterale și la genunchi, sistemele ESP și ABS erau responsabile pentru siguranța șoferului și pasagerilor.

Restilizarea modelului Mercedes-Benz GLK class X204

În 2012, compania a lansat modelul Mercedes-Benz GLK Class restilizat la Salonul Auto de la Frankfurt. Maşina avea o noua grilă a radiatorului, noi oglinzi retrovizoare, noi bări de protecție în față și în spate, difuzorul din metal în spate și lumini cu LED-uri. Producătorul a ajustat toate sistemele crossover-uli și a obținut o creștere semnificativă a caracteristicilor dinamice.

De asemenea, compania a îmbunătățit calitatea finisajului interior, iar pentru iluminatul interior erau utilizate lumini cu LED-uri. Selectorul transmisiei automate a fost mutat în coloana de direcție. Toate unitățile electronice, în special sistemele responsabile de siguranță, au fost modernizate. Mercedes-Benz GLK Class era în pus echipat cu Sistemul de Control Hill Descent și de control adaptiv al vitezei.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Radiator apa / Piese
Piese de Schimb + Producători Radiator apa / Piese STARK
Piese de Schimb + Mărci auto Radiator apa / Piese AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului Radiator apa / Piese SKRD-0120522
Numărul articolului DRM02030
Numărul articolului + Producători 60314A NISSENS
OEN 4G0121251B
OEN + Producători 8K0121251AA DENSO
loader Vă rugăm să aşteptaţi...