1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Nu uitați de întreținerea regulată și de intervalele de înlocuire a pieselor pentru modelul MERCEDES-BENZ SLS AMG

Mercedes-Benz SLS AMG

Maşinile Mercedes-Benz SLS AMG sunt fabricate din 2010 și până în prezent. În primul an de producție, modelului a primit premiul maşina anului de la revista Playboy. Asamblarea mașinii se desfăşoară în Sindelfingen, Germania.

Istoria modelului Mercedes-Benz SLS AMG

La Salonul Auto de la Frankfurt, în 2009, compania germană a lansat noua supermaşină Mercedes-Benz SLS AMG C197. Coupe-ul cu două uși a devenit succesorul ideilor cuprinse în Mercedes-Benz SLR: o combinaţie între eficiență tehnologică superioară, putere și stil.

Conform abordării tradiționale a companiei Mercedes-Benz faţă de designul exterior al maşinilor sport, maşina avea o capotă lungă, faruri cu LED-uri şi prize mari de aer, de tip sport. Caroseria mașinii este din aluminiu.

Grila radiatorului este împărțită de marginea orizontală cromată cu emblema pe centru. Dezvoltatorii au implementat o inovație în sistemul de siguranță: pe geamurile portierelor existau dispozitive ce funcţionau în caz de accident. Acestea oferă serviciului de urgență acces rapid la habitaclu, dacă este necesar. La acest model, designul clasic de maşină sport Mercedes-Benz este ideal combinat cu cel modern.

Interiorul maşinii se remarcă printr-o combinație de ergonomie și stil sport. Pentru finisarea interiorului, s-a folosit piele de calitate și inserții din metal.

Mașina are o aerodinamica excelentă. Spoilerul telescopic se schimbă automat unghiul de înclinare când autovehiculul ajunge la viteza de 120 km/h, ceea ce oferă forță suplimentară la viteze mari.

În anul 2011, la Salonul Auto de la Frankfurt, a fost lansată noua caroserie roadster a modelului Mercedes-Benz SLS AMG R197. Materiale precum oțelul, aluminiul și magneziul s-au folosit în designul acoperișului rabatabil. Producătorul a înlocuit portierele tip „aripă de pescăruș” cu cele de tip vâslă şi a crescut rigiditatea caroseriei, care a dus la creșterea în greutate a mașinii de la 1695 până la 1735 kg.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Radiator apa / Piese
Piese de Schimb + Producători Radiator apa / Piese PRASCO
Piese de Schimb + Mărci auto Radiator apa / Piese AUDI
Piese de Schimb + Numărul articolului Radiator apa / Piese VW2340
Numărul articolului DCM1484
Numărul articolului + Producători 103 007 TOPRAN
OEN 5Q0121251EB
OEN + Producători 8E0121251AB DIEDERICHS
loader Vă rugăm să aşteptaţi...