1.000.000 piese de schimb - găsiți-o pe cea mai potrivită pentru automobilul dvs. Exemplu

0 Articole
#
Coșul dvs. este gol
0,00 RON

Volkswagen nu va mai dezvolta motoare cu ardere internă

Abonați-vă
LA NEWSLETTER

Pentru a primi ultimele noastre noutăți și idei, vă rugăm completați adresa dumneavoastră de e-mail:

În contextul sporirii popularității vehiculelor electrice, un număr tot mai mare de producători auto au renunțat la utilizarea tradiționalelor motoare cu ardere internă. Nu face excepție nici compania germană. Șeful dezvoltării strategice a Volkswagen - Michael Jost a exprimat intenția companiei de a renunța complet la dezvoltarea motoarelor care poluează mediul. Potrivit lui, acest pas radical a fost influențat de dorința producătorului auto de a opri procesul de încălzire globală.

Totuși, trecerea la mașinile electrice va avea loc treptat. În prezent, inginerii companiei continuă să lucreze la ultima generație de motoare diesel și pe benzină, ce urmează a fi lansate în 2026. După aceea, toate eforturile vor fi concentrate pe dezvoltarea și îmbunătățirea platformelor MEB și PPE, care vor fi utilizate drept bază pentru mașinile electrice.

În următorii 5 ani, compania intenționează să aloce o sumă mare - peste 50 de miliarde de dolari - pentru finanțarea trecerii de la vehiculele ICE la mașinile electrice și sistemele cu autopilot. Se preconizează ca până în 2030 VW Group va scoate pe piață versiuni electrificate sau complet electrice ale întregii game de modele. În acest proces, vor fi echipate cu motoare electrice nu doar autoturismele, ci și vehiculele comerciale și motocicletele.

Cu toate acestea, mașinile echipate cu motor cu ardere internă se vor produce în continuare în cantități limitate, chiar și după 2050 - în special pentru țările cu infrastructura de încărcare insuficient dezvoltată. Totuși, aceste vehicule vor fi construite pe platformele vechi.

Noul sistem de căutare simplificat facilită și mai mult procesul de căutare a pieselor necesare. Căutare piese de schimb.

Tip cerere Exemplu
Piese de Schimb Discuri Frana
Piese de Schimb + Producători Filtru Ulei STARK
Piese de Schimb + Mărci auto Bujii DAIHATSU
Piese de Schimb + Numărul articolului Stergatoare Parbriz (Lamela Stergator) SKWIB-0940075
Numărul articolului SS-X38C
Numărul articolului + Producători SKWIB-0940064 STARK
OEN 1211101
OEN + Producători 8524228060 JAPANPARTS
loader Vă rugăm să aşteptaţi...